Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Boem Haarlem

Harry Boekel
27 August 2024Boem stond al jaren op ons lijstje om eens ‘uit te proberen’. Afgelopen zondagochtend was het zover. De zaak was vanwege de regen verlaten, op een Amerikaanse jongen na. De serveerster was hevig met hem verwikkeld in een geanimeerd gesprek en kon ons daardoor niet welkom heten. Toen ze ons na bijna 10 minuten wachten nog steeds niet had geholpen, zijn we opgestapt. Toen we zeiden dat we haar houding niet bepaald gastvrij vonden, werden we afgesnauwd. Ze zei dat ze soms met andere klanten in gesprek is en dat dit nu eenmaal zo gaat. Wij hadden een excuus verwacht omdat ze ons zo lang liet zitten. Wij komen hier niet nog een keer. We hebben wel kort de kaart bestudeerd, maar deze was erg standaard. Dat kunnen we thuis ook gemakkelijk maken en dus vonden we het weinig vernieuwend.

Nadia Pampiglione
7 October 2023Pizza waren smaakloos en de bodems waren half gaar, deeg was niet goed dweil van een deeg. Bij de Margherita was er overheersend smaak van origano. De kaas op de 3 formaggi had nauwelijks smaak. Waardeloos pizzas hier ga ik nooit meer bestellen. Nadia Pampiglione

Luca
28 July 2023De pizza was niet te beschrijven. De smaak sensatie miste op ieder aspect. De bodem was taai, melig en smaakloos. Als Italiaan schaam ik mij dat ik deze pizza heb moeten eten, maar ik had hier immers al €15,- voor dit stuk deeg met beleg betaald. Ik moest wel. Liever was ik wel ergens gaan eten waar ze wel echte Italiaanse pizza’s hadden. Ik kom hier nooit weer.

Bjorn Stolk
29 June 20233 pizza's afgehaald. pizza margherita, prosciutto en salame al finocchio. Die laatste was de salami vergeten. Alle pizza's waren slap en smaakte behoorlijk melig, plat, vlak en miste veel smaak. Uiteindelijk hebben we de helft laten staan. Het oogt alsof ze net voor het eerst pizza's maken en dit erbij doen als bijverdiensten, en zo proeven de pizza's dus ook. misschien dat er over een jaar voldoende ervaring is gemaakt om de pizza's iets meer smeer smaak en krokanter te maken.
