FG Food Labs reviews

Katshoek 41, 3032 AE Rotterdam, Nederland
image
4.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

40.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over FG Food Labs

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 11:30–16:00, 18:30–20:30
  • Woensdag: 11:30–16:00, 18:30–20:30
  • Donderdag: 11:30–16:00, 18:30–20:30
  • Vrijdag: 11:30–16:00, 18:30–20:30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij FG Food Labs in Rotterdam

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Bij een slechte beoordeling goed en uitgebreid beschrijven wat er volgens u misgaat. Boze reviews worden niet geplaatst.
Door op "Plaats review" te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van FG Food Labs

image
R.B. van Vliet
31 May 2024

Wederom uitstekend gegeten bij Francois Geurds en zijn sterren team. We hadden gereserveerd voor FG Food Labs, maar vanwege een internationale groep zijn we geplaceerd in FG Restaurant. Oftewel een FG Food Labs experience in de setting van FG Restaurant. De ontspannen sfeer en verrassende vegetarische menukeuzes maken de avond vol smaakbeleving compleet. De service is bovendien zeer goed op orde en tevens van hoge kwaliteit. Van ontvangst aan de deur tot tafel begeleiding, als gast kom je bij FG niks te kort en wordt je volledig meegenomen in de unieke beleving die FG te bieden heeft. In deze beleving kozen we voor een mooie begeleidende fles champagne. Het was tof om te zien dat Francois Geurds persoonlijk aan tafel kwam om ons buiten de royale wijnkaarten en op basis van het vegetarische menu te helpen bij het kiezen van een mooie fles champagne. Kortom, een absolute aanrader voor de fijnproever.

Delen Delen
image
Jos
1 February 2024

Ik heb de koffie gedronken en verbaasde mij over de afwezigheid van een stukje koek. De bar was leuk aangekleed met leer en natuurstenen. Hiertussen en erop stonden leuke petit- fourtjes. Deze bleken dagvers vd buurman verderop. Deze smaakte prima. Oh F/G een dingetje nog ..wel een beetje aan de prijs.

Delen Delen
image
Yang
18 September 2021

Heerlijk lunch gegeten! Cadeau voor mijn verjaardag van mijn lieve vrouw. De foto’s spreken voor zich. De wine pairing was spot on. De bediening goed en niet te stijf. De koffie was heerlijk. De Arubaanse invloeden van de heer Geurds kwamen duidelijk terug in een aantal gangen. De paling was mijn favoriete gang.

Delen Delen
image
Colin
12 July 2019

👍 Relaxte sfeer, niet te stijf ondanks de Michelin-ster. 👍 Heerlijk eten. Vooral de eendenlever en het rundgerecht. 👍 Goede bijpassende wijnen. 👍 Over het algemeen vriendelijk en bekwaam personeel. 👎 We waren om 18.25 uur de eerste gasten in het restaurant. Aan het begin gingen de gerechten erg snel. Er had wat meer ademruimte mogen zijn. 👎 Het eten was goed, maar ik heb wel eens beter gegeten voor deze prijs of minder. Niet alle gerechten waren zo extreem goed op smaak dat het voor 6 gangen 95 euro pp waard was.

Delen Delen
image
E VHarmelen (EVH)
19 September 2018

Geweldige bediening en een heerlijke ervaring. Je merkt dat overal een balans in gebracht is voor een ronde smaak in elk gerecht, waardoor je bij elk gerecht de samenhang van de ingredienten proeft. Er is zeker plaats voor smaakexplosies want elk gerecht heeft op zijn beurt de juiste karakters in uiterlijk, geur, smaak en textuur en geeft je de beleving volledig op te gaan in je sensoriek. Als je kiest voor het wijn arangement word elke gang geserveerd met een wijn die past bij het gerecht. We hadden voor half volle glazen gekozen, voor de zekerheid, dat was maar goed ook! De obers weten precies wat er speelt aan elke tafel en de timing als er iets is, ligt helemaal in balans met hoe je het zelf zal willen, niet vervelend dus. Later kwam een kok zelf een gerechtje brengen dat was erg leuk want dan neemt de maker van je gang zelf het gerecht met je door in plaats van alleen de obers en hierbij kregen we veel details niet over hoe het gemaakt was maar waarom hij het erin deed, overigens gaven de obers ook een goede uitleg per gang. Er is een open keuken aanwezig, wat erg leuk is om te kijken hoe dingen gemaakt worden en geeft aan dat de keuken schoon is. We hadden zelfs nog even François Geurds gezien.

Delen Delen