Pesca Rotterdam reviews

Botersloot 125, 3011 HE Rotterdam, Nederland
image
4.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

20.00%

4

60.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Pesca Rotterdam

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 12:00–23:00
  • Dinsdag: 12:00–23:00
  • Woensdag: 12:00–23:00
  • Donderdag: 12:00–23:00
  • Vrijdag: 12:00–23:00
  • Zaterdag: 12:00–23:00
  • Zondag: 12:00–23:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Pesca Rotterdam in Rotterdam

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Bij een slechte beoordeling goed en uitgebreid beschrijven wat er volgens u misgaat. Boze reviews worden niet geplaatst.
Door op "Plaats review" te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Pesca Rotterdam

image
Li Stip
8 September 2024

Een dikke 8! Vooral de haring was verrassend lekker, anders dan het geijkte. En we komen altijd voor de Ierse oesters, heerlijk. Ik geef een 8, omdat de ventilatie niet goed is. Ik en mijn gezelschap werd lichtelijk onwel en warm. Snel afgerekend en weggegaan.

Delen Delen
image
Christina Zhang
26 August 2024

Was voor ons de eerste keer, concept is leuk, personeel was ook heel vriendelijk en legde alles goed uit. Eten was erg vers en goed bereid. Enige min puntje was dat je niet echt keuze had voor groenten gerecht of een salade erbij. Voor de rest was het goed, ga zeker nogmaals terug. Citroen ijsje bij afrekenen vonden we ook heel leuk.

Delen Delen
image
Charlotte Rahardjo
3 August 2024

Bij aankomst werden we naar "the theatre of fish" geleid, waar we een keuze konden maken uit de selectie verse vis. Het menu begon met voorgerechten, tussengerechten en hoofdgerechten, maar de prijzen waren niet altijd even duidelijk. De prijs van de zeeduivel en kabeljauw stond per 100 gram vermeld, maar voor de andere hele vissen ontbrak deze informatie. Het kostte de medewerker behoorlijk wat moeite om uit zijn hoofd uit te leggen hoe elke vis werd bereid, wat bij een groep van zes personen nogal tijdrovend was. Het was voor ons lastig in te schatten of we voldoende of juist te veel bestelden en hij verzekerde ons dat het voldoende was. Uiteindelijk hadden we te veel, maar we deden ons best om geen vis te verspillen. Als voorgerecht hadden we de oester ponzu en de oester paloma. Hoewel ik de laatste het minst interessant vond klinken, bleek deze het lekkerst. Bij de oester ponzu overheerste de chuka wakame. De tonijn was Peruaans bereid met leche de tigre en de hamachi werd geserveerd met Rotterdamse Tomasu sojasaus. Beide gerechten waren prima. Daarna volgden calamares, pulpo, vongole, tarbot, kabeljauw, kropsla, aubergine en friet. Helaas was er miscommunicatie bij het opnemen van de bestelling, waardoor de kropsla eigenlijk van de bestelling af moest en de aubergine blijkbaar ook al bij de kabeljauw tajine zat. De calamares waren prima, de pulpo een beetje taai, en in de vongole zaten kleine stukjes schelp, en een verkeerde schelp wat de smaak beïnvloedde. Mijn partner had dit probleem niet, dus ik had waarschijnlijk verkeerd geschept. De kabeljauw tajine was niet mijn smaak en de beurre blanc bij de tarbot was te dun, maar de vis zelf smaakvol en goed bereid. Het was een interessante ervaring, maar de prijzen zouden duidelijker gecommuniceerd mogen worden en het personeel mag wat oplettender zijn. We probeerden een paar keer bordjes te vragen, maar hebben deze uiteindelijk zelf gepakt. Ook het bestellen van drankjes verliep niet soepel. Naast dat de rekening een verrassing was, kregen we als afsluiter ook nog een leuke verrassing in vorm van een erg lekker citroen sorbet ijsje.

Delen Delen
image
Danny Boogaard
7 June 2024

Was voor mij de eerste keer bij Pesca. We werden vriendelijk ontvangen en het concept werd ons verteld. Het eten dat we besteld hadden was van goede kwaliteit, Tarbot was heerlijk, de coquilles waren smakelijk, daarintegen vonden wij de octopus tentakels matig. Heb ze wel eens malser gegeten. Ambiance was goed. De zaak zat vol en mensen hadden het naar hun zin. Leuk om eens gegeten te hebben bij Pesca alleen denk ik dat het voor mij bij deze ene keer blijft.

Delen Delen
image
S 10
25 April 2024

Gisteren geluncht. Ontvangst met een drankje en daarna het 'theater' in. Wat een keus. Loeren backstage en in een verticale cresstuin. Vervolgens een kijkje in de wijn corner en je mag daar proeven om vervolgens de juiste keuze bij je 'theaterdish' te pairen! Voor de Bob's; er is een heerlijke AV cava en er staan mocktails op de kaart. De oesters een feestje om te zien en een party in je mond, ceviche van tonijn echt smelten op je tong en die softshell crab...dat je die zo in z'n geheel kan verorberen, mmm. Zo kan ik nog wel even doorgaan over de mosselen, vongole, calamari en asperges. Aanrader! Niet goedkoop, maar zeker de moeite waard. O ja en vergeet ik bijna het personeel...helemaal top. We will be back!

Delen Delen