Studio reviews

Wycker Grachtstraat 24, 6221 CX Maastricht, Nederland
image
4.8 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Studio

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 19:00–00:00
  • Dinsdag: 12:30–00:00
  • Woensdag: 12:30–00:00
  • Donderdag: 12:30–00:00
  • Vrijdag: 12:30–00:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Studio in Maastricht

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Studio

image
Hanneke M
12 September 2024

Geweldige beleving. De lunch begon al met 3 overheerlijke amuses. Zowel het gewone menu als het vegetarische menu waren verrukkelijk. Bij iedere gang uitgebreide uitleg van de chefs over de gang. Zeer gastvrij, vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekkere wijnen. Het zelfgebakken zuurdesembrood met zelfgemaakte boter waren zalig! Eten bij Studio is zeer aan te raden. Wij gaan zeker terug!

Delen Delen
image
Carin Kruiskamp
10 August 2024

Gisteren hebben mijn man en ik hier heerlijk gegeten. Een unieke avond. Het menu was helemaal niet wat ik verwacht had qua eten. Het is een uniek menu in de meest positieve zin van het woord. Een totale verrassing voor ons, waardoor wij veel hebben mogen uitproberen en het was allemaal zo ontzettend lekker. De combinaties en de geweldige sauzen maakten het helemaal compleet. Er is een heel gezellige sfeer waardoor je avondje niet alleen heel lekker is, maar ook echt ontspannend. Iedereen is oprecht en vriendelijk en ook de kok komt regelmatig even langs. Wij snappen wel waarom mensen hier heel graag terugkomen. Wij hebben genoten! Alles was super opgemaakt. Ik heb er maar één keer aan gedacht om een foto te maken :)

Delen Delen
image
Jan Tromp
8 April 2024

Op vrijdagmiddag hier geluncht met vrienden. Voor ons de tweede keer. En onze vrienden meegenomen in het enthousiasme over deze plek. En het was wederom een geweldige ervaring. Prachtige gerechten met complexe bereidingen en smaken. Diverse specerijen op subtiele wijze toegepast, af en toe gebruik gemaakt van fermentatie. En dat in deze heerlijke informele setting waarbij je bijna het gevoel krijgt bij Gilbert en zijn attente team in de huiskamer te zitten. Dit restaurant staat hoog op ons favorietenlijstje en dat zal nog wel even zo blijven. Dicht in het weekend. Maar als je de gelegenheid hebt is een uitgebreide lunch een absolute aanrader.

Delen Delen
image
Shaffy Eich
4 March 2024

Wat een heerlijke avond hebben wij beleefd bij Studio! Vanaf het moment dat we binnenkwamen werden we hartelijk verwelkomd door het attente personeel, dat de hele avond door zorgde voor een uitstekende service. Maar laten we het hebben over het echte hoogtepunt: het eten! Elk gerecht dat we geproefd hebben was een waar culinair meesterwerk. De lauwwarme kingkrab smolt letterlijk op onze tong en het Wagyu gerecht was zo sappig en vol van smaak dat het onze verwachtingen overtrof. En dan was er nog het basilicum ijs... Een ware verrassing voor onze smaakpapillen! De frisse, kruidige smaak was perfect in balans en zorgde voor een verfrissende afsluiting van onze maaltijd. Onze oprechte dank gaat uit naar chef Gilbert en zijn team voor het creëren van zo'n onvergetelijke eetervaring. We kunnen niet wachten om terug te keren naar Studio en meer te ontdekken van hun verrukkelijke menu.

Delen Delen
image
Bas Hoogland
12 December 2023

Hier wordt met veel passie gekookt. Dat zie je en dat merk je. De ster is geheel terecht! Dat gezegd hebbend mag het voor mij wat minder ingewikkeld. Er gaan (te)veel mooie ingrediënten in het gerecht en het kost veel moeite ze erna te herkennen. Dit is werken voor de gast. Het mag allemaal iets minder. Ik weet niet hoe de saus van katsuobushi behoort te zijn of de saus van 'nduja. De kalfszwerik won het overigens niet van de 'nduja maar de black Angus was briljant! En als je vrouw zegt dat ze nog nooit zo'n lekker nagerecht ( specerijen ijs) heeft gehad, is het tijd om dit restaurant te bezoeken. Wel een verzoekje nog....het mag iets royaler en Bourgondischer met de wijn, al helemaal het halve glazen arrangement (leuk idee trouwens). Kortom, ervaar het zelf bij deze gepassioneerde chef die het zichzelf niet makkelijk maakt.

Delen Delen