Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Neuf Amsterdam


david
19 April 2024Eerste keer na de verbouwing hier weer gegeten en gedronken. Wat een goede sfeer! Gerechten zijn ook naar een hoger plan getild. De wijnen waren als altijd wederom heerlijk. Bediening professioneel met kennis van zaken. Heel relaxed kwam het over ondanks de drukte. Knap! Hoogtepunt was toch wel de Kreeften ravioli met bouillabaisse saus. Maar eigenlijk was alles perfect. Prijs kwaliteit verhouding vind ik zeer goed in balans. Werkelijk fantastische avond gehad. Dank!



Tim K.
27 February 2022Bij het reserveren blijken de tijdsblokken 2 uur te zijn. Krap lijkt ons, maar goed, op basis van goede reviews reserveren we toch. We komen een kwartier te vroeg aan (17.15 uur), banen ons een weg door het rokende personeel bij de deur en meteen wordt onze eindtijd ook een kwartier ingekort. We worden geplaceerd, en de serveersters hebben goede kennis van de wijnen. We bestellen een charcuterie van 70 gram, als voorgerechten een bouillabaisse en een brioche met eendenlever. Als hoofdgerecht delen we een cote de boeuf. De charcuterie is stevig van smaak, maar dun genoeg gesneden. Dan de bouillabaisse: in alle mosselen zat nog zand, en zelfs op de bodem van de soep ook. De brioche eendenlever is duur, maar biedt weinig smaakbeleving. De voorgerechten kwamen pas nadat het blok van 2 uur al voor de helft voorbij was. De cote de boeuf is goed gegaard, maar bevat veel zwoerd. De saus in het kannetje is ok, maar is lauw en er zit al een velletje over. We eten wat gehaast het vlees van €66,- weg om het dessert niet te missen... Als ons tijdsblok vijf minuten afgelopen is, vragen we maar om de rekening (want: aan het begin werd verteld: er komen dan en dan de volgende gasten voor jullie tafel). Verbaasd vraagt de serveerster of we geen dessert willen. Als we vertellen dat ons blok erop zit, schrikt ze en excuseert ze zich op een leuke manier, maar leuk is het niet voor ons natuurlijk. Prompt komt een tweede serveerster ons de dessertkaart brengen. Weer hetzelfde verhaal, weer dezelfde reactie. Het begon redelijk goed, maar helaas werd het steeds minder. Geen succes, wel een rekening van €133,- bij één glas wijn p.p. en geen desserts. Als de serveerster zegt te hopen ons weer te zien, weet ik even niet wat ik moet zeggen.