Brut 172 by Hans van Wolde reviews

Reijmerstokkerdorpsstraat 143, 6274 NK Reijmerstok, Nederland
image
5.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Brut 172 by Hans van Wolde

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 18:30–00:00
  • Donderdag: 11:30–16:30, 18:30–00:00
  • Vrijdag: 11:30–16:30, 18:30–00:00
  • Zaterdag: 11:30–16:30, 18:30–00:00
  • Zondag: Gesloten
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Brut 172 by Hans van Wolde in Reijmerstok

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Brut 172 by Hans van Wolde

image
Marco Janssen
27 August 2024

in 1 wordt perfect. Van de ontvangst tot vertrek alles was perfect. Hier is een avond uit eten een belevingsavond. Het restaurant is gesitueerd in een boerderij. Alles is ruim en groot , maar toch heel intiem en sfeervol. Het eten is met grote zorg en aandacht bereidt Een totaal avond om nooit te vergeten en zeker nog een keer terug te komen

Delen Delen
image
Joep
26 June 2024

Wanneer je naar dit restaurant gaat, bereid je dan maar voor op een galavoorstelling van de bovenste plank. Wat een onwijs bijzondere ervaring was dit. Bij aankomst word je buiten opgewacht door de eerste gastheer, die je meteen wat laat proeven. In ons geval was dat een winegum met kruiden uit de tuin, meteen een bijzondere smaakexplosie. Vervolgens word je door de gastheren en -vrouwen door verschillende ruimtes - en kleine gerechtjes - geleid totdat je arriveert in een binnentuin. Hier kun je rustig een cocktail of glas champagne drinken onder het genot van oesters. Als je denkt dat je er dan al bent, vergeet het maar. Er komt namelijk nog een ruimte, waar opnieuw je zintuigen geprikkeld worden. Pas dan ga je de trap op naar de eetzaal. Wat ziet die er prachtig uit. En al voordat je daar aankomt, heb je er al een hele beleving op zitten. Die beleving wordt zonder blikken of blozen doorgezet. Het eten en de wijnen zijn exceptioneel, maar wat me nog het meeste is bijgebleven is de service. Die is echt van de buitencategorie. Je wordt met alle égards ontvangen en bediend. Het team is op elkaar ingespeeld alsof het een familie is. En met maar één doel: de gasten een ultieme ervaring beiden. Dat was erg bijzonder om mee te maken. De avond eindigde voor ons wederom in de binnentuin, met nog een laatste drankje toe. Al met al was dit een ervaring om nooit meer te vergeten. Een absolute aanrader.

Delen Delen
image
Petra de Jong
12 June 2024

In één woord GEWELDIG. Het begint al wanneer je nog niet binnen bent. Een hartelijk welkom met een heerlijke amuse. Dan word je naar verschillende ruimtes gebracht waar je ook iedere keer een lekkere amuse of drankje krijgt. Dan naar boven waar het diner gereserveerd wordt. En niet te vergeten de sommeliers die je bijna de hele avond "entertainen" zi enthousiast vertellen ze over de heerlijke bijpassende wijnen. Kortom hier moet je toch een keer geweest zijn.

Delen Delen
image
Claire
17 February 2024

Wat een beleving!! Alles was perfect en aan elk detail is gedacht door Hans en het team. We verbleven in de Brut Lodges na onze lunch. Ook hier is aan alles gedacht voor een top overnachting. Houd je van een culinaire experience, dan is Brut 172 een dikke aanrader.

Delen Delen
image
Fred Bouwman
27 January 2024

Bij Brut kom je niet alleen om te eten, maar je gaat naar een voorstelling, waar de maaltijd in de hoofdrol staat; in dat opzicht is een bezoek aan Brut inderdaad een beleving. Dat geldt voor alle ruimtes, die je vanaf binnenkomst bezoekt. Overal is over nagedacht en dat geldt uiteraard ook voor de verschillende gerechten en de bijbehorende wijnen en zelfgemaakte sappen. Goed is ook te horen dat veel producten een lokale afkomst hebben, tot aan sommige wijnen toe, waarmee ongetwijfeld de nodige goodwill in de omgeving wordt gekweekt. De bediening overstijgt het gebruikelijke niveau; op zeer persoonlijke en informele wijze wordt toelichting gegeven op de diverse gerechten, in combinatie met de wijnen en sappen en dat alles onder het toeziend oog van chef-kok Hans van Wolde, die zowel onder zijn collegae in de (open) keuken als onder zijn gasten zeker niet al te nadrukkelijk aanwezig is. Na afloop van het laatste gerecht word je weer naar elders geleid, waar de koffie met handgemaakte friandises (en/of kaasplankje) en desgewenst nog meer drank wacht ter afsluiting van deze prachtige en onvergetelijke "voorstelling".

Delen Delen