Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Dapur Mollo

W Theunissen
27 June 2025Zeer slechte ervaring, ik heb Ayam geprek en rendang besteld , het zou krokant gebakken kip zijn , het was gewoon geplukte kippevlees van kippepoot waar spataders en kraakbeen aan zaten en niks krokants . De rendang zou authentiek zijn maar was verre van het was rundvlees in bruine soep achtige sauce.En dat allemaal voor een zeer hoge prijs die het totaal niet waard was . En dan ook nog eens alles moeten uitleggen en vragen in het Engels . Niet voor herhaling vatbaar .

V.P. S
24 June 2025Ik kom bij Dapur Mollo in Echt al vanaf de eerste dag. Als klein kind maakte mijn vader altijd Gulai Kambing. Ik was er erg dol op. Hij had hiervoor speciale Indische kruiden, die hij meegenomen had uit Indonesië, 20 jaar nadat hij verplicht zijn geboorteland, Nederlands-Indië, moest verlaten. Na zijn overlijden had ik nooit meer Gulai Kambing gegeten. Op Pasar Malams was het bijna niet te krijgen en als men het op de menukaart had bleek alles al op te zijn. Toen ik vernam dat Dapur Mollo het op de kaart had staan ben ik er direct naar toe gegaan om het te proeven. Gewoon heerlijk! Uit de kunst! Ik was gewend en ook uit mijn herinnering dat het heel vettige lamsvlees was, maar hier was het heerlijk zacht lamsvlees van de bout. Ook de kruiden waren zeer specifiek en uitgebalanceerd. Het was voor mij terughalen van mijn herinnering aan mijn jeugd. Een gevoel van thuiskomen. Ben daarna vaker, speciaal voor de Gulai, terug geweest bij Dapur Mollo om eten mee te nemen naar huis en zelf lekker op te warmen. Het zou toch, thuis aangekomen, al koud zijn geweest, want ik woon 40 kilometer van Echt af. Heb daar ook vaker uitgebreid gegeten. Gewoon leuk, gezellig en lekker een menuutje voor €14,95 genomen die ikzelf lekker kon kiezen en aanwijzen van wat er in de vitrine ligt. Een minuutje van Rijst/Bami/Nasi 2 vleesgerechten en 1 groentegerecht. Ik koos voor een beetje bami en nasi zonder problemen of bijbetaling. Alles gewoon echt authentiek. Alle gerechten hebben hun specifieke kruiden en smaak. En alles smaakt zoals het hoort. Niet zoals bij de Chinees die vooral werkt met zout, ve-tsin en suiker. De Indonesische keuken is groot, uitgebreid en wil je de echtheid en oorspronkelijkheid van de gerechten behouden, zeer moeilijk en kostbaar te bereiden. Niet zoals vele andere Aziatische en Arabische streken. In Europa is de Indonesische keuken te vergelijken met de echte Franse keuken, dat is Champions leaque. En moest ik een cijfer geven voor het eten bij Dapur Mollo dan was dat een 10 met een Griffel! Als opmerking wilde ik wel meegeven dat ik Gulai Kambing gewend was om met lontong (kleef rijst) te eten. Zouden ze dit nog in huis halen ,dan kregen ze er ook nog een zoen van de schooljuffrouw erbij.

Joke Spoorenberg
18 June 2025Zeer ,,zeer ,teleurstellend .. Nog nooit overgare mini , vermecelli achtige bami gehad…smakeloos , pruttig . Bij het lam zaten grote stukken puur, onsmakelijk , vet . Aubergine groente : waren een paar vellen aubergine . . Verder vrijwel alle vlees soorten gehad ..ook erg matig . Het ontbrak ,in het geheel , totaal aan de indische smaak en kruiden sfeer , die je reeds ruikt als je het warm maakt ..kleurloos eten . Al met al een “ lege ,, niets zeggende hap “ …zonde van het geld , zullen er nooit meer iets halen .. Het eten van de buurman was daar en tegen ,gelukkig ,vol smaak ,hadden wij tenminste iets leuks .

Elsa Offerbeek
16 June 2025De van te voren wilde wij reserveren voor de dag erop. Volgens de medewerkers was reserveren niet nodig. De dag erop komen we voor hapje te gaan eten ,namen ze geen tafels meer aan ,omdat ons niet konden bedienen werd door medewerker gezegd. Het was voor zeer teleurstellend .vind het geen aanrader
