Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant 1857
Ria Mol
18 August 2024Echt super lekker gegeten. Allemaal verse producten en heel bijzondere combinaties en smaken. Zaten aan de chefs table en zo konden we mee kijken in de keuken. Een hele leuke ervaring en kwamen ogen te kort. Wat geweldig te zien hoe met zoveel zorg alle gerechten klaar gemaakt worden. Echt een aanrader.
B.
14 July 2024Super lekker gegeten. Een restaurant met eigen stijl, gedurfde én geslaagde combinaties. Experimenteert met alledaagse én niet alledaagse producten en tovert ermee een smaakbom in de mond. Daarnaast veel oog voor detail zoals tussendoor nog een extra broodje met dip erbij , zeer verrassend. Mooi gepresenteerd allemaal op mooi servies. Allemaal zoals het hoort en wat foodies gelijk ons zelf heel erg appreciëren. Daarnaast ook lekkere wijnen die perfect passen bij de gerechten. Last but not least… het smeuïge kaasdessert zorgt voor de apotheose van de avond. Een must try als je bij 1857 gaat dineren.
Leon van Rijswijk
30 May 2024Het was de tweede ervaring en wederom hebben het team van Joey en Joke een sublieme umami culinaire reis weten te creeëren. Alle smaakpapillen zijn geprikkeld samen met geur, kleur, geluid... eigenlijk moeilijk te omschrijven. Je moet ook dit gewoon ervaren, beleven. De chefs table is echt aan te raden evenals het 6 gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen. Zelfs ik als 'Bob' kreeg bij elk gerecht een bijpassende overheerlijke nonalcohol wijn geschonken. Prachtige smaken van ciders met peer, pruim, gerookte paprika ...mmmm. Van de gerechten heb ik foto's gemaakt om je alvast te laten watertanden. De presentatie en bereiding is subliem, de sfeer in de open keuken ontspannen wat zich vertaald in ontspannen kunnen eten. Ook al heb je veel restaurants gezien, dit moet je echt gaan ervaren, beproeven. Dankjewel Joey en team en Joke en team voor een Geweldige beleving in het oude koetshuis 1857.
Anne-Marie de Leeuw
10 March 2024In één woord geweldig! Sfeer.. service.. eten.. eigenlijk gewoon alles. De avond kabbelt zonder hindernissen voorbij en laat je achter met een eet-ervaring die ongekend is. Wat een team!.. bijzondere gerechten en een avond met bijzondere smaken en bijpassende wijnen. Prijzig... oké, dat zeker maar wát een ervaring!! Zéker door de week ook aan te raden en mocht je de kans krijgen, kies dan de chefs table..!!..
Leon van Rijswijk
30 May 2023In één woord subliem. Joey, Joke en hun jonge team maken er een bijzondere beleving van. Ziitend aan de 'chefs table' heb je zicht hoe de keuken grkruid wordt met liefde. Rust in de keuken, rust in de bediening met altijd een goed verhaal erbij en de smaken voortreffelijk op elkaar afgestemd, zuurtje dat door het hele menu aanwezig is, finesse, detail voor oog en smaak, zo min mogelijk waste en altijd uitdagend, experimenteel totdat smaken passen. Verse bereiding van gerechten met kruiden uit de tuin en omgeving. De moeite waard om wat extra kilometers voor te rijden. Het was een top avond!