CUP Espressobar Barbanson63

|

Voorburg

Eigenweize

|

Nieuwegein

Alchemist Garden Community

|

Amsterdam

Lekker Lunchen

|

Alkmaar

Pannenkoekenhuis De Familie Suykerbuyck

|

Valkenswaard

Hartje Groen

|

Schaijk

Proeflokaal de Smokkelaar

|

Oldenzaal

Boscamping Appelscha

|

Appelscha

Putaine restaurant & bar

|

Rotterdam

Restaurant NXT

|

Maarsbergen

Hartje Groen reviews

Udensedreef 14, 5374 RK Schaijk, Nederland
image
5.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Hartje Groen

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Hartje Groen in Schaijk

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Hartje Groen

image
Sanne - Rust in de tent
6 September 2024

We hebben het heerlijk gehad bij Hartje groen! We hebben met onze eigen tent een week op het gezinsveld gestaan, wat top was voor onze dochters van 2 en 4. De activiteiten zijn leuk, lekker kneuterig. En de voorzieningen top. De huiskamer vonden wij ook een groot pluspunt. Enige wat ik kan bedenken als tip is verlichting op het pad naar het toiletgebouw, s avonds was het erg donker. Maar dat hoort ook wel bij het bos. Wij komen graag weer terug!

Delen Delen
image
Janneke van Heugten
19 August 2024

Wat een ontzettend fijne en lieve camping met een heerlijke sfeer. Daarnaast heb ik samen met mijn zoon erg genoten van de prachtige omgeving. De Boshut ligt tegen de camping aan en heeft heerlijke gerechten. Het vennetje op de camping zorgt voor veel plezier bij kinderen en bij eventueel wat minder weer is de gezellige woonkamer een aanrader. Deze camping voelt heel intiem en knus zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat. Ik snap dat er veel mensen ieder jaar weer terugkomen... wij misschien ook wel na deze ervaring

Delen Delen
image
Ruud
17 August 2024

Wat een top vakantie hebben we gehad. We hadden een mooie plaats #6. Erg ruime plekken, voldoende natuurlijke schaduw... Op het veldje 'aan de dreef' staat een speeltuintje met de nodige voorzieningen voor de kindjes, lekker zelf spelen dus en de ouders hebben overzicht vanuit de ⛺. De zwemvijver is lekker, er is ook een douche aanwezig om na t zwemmen af te spoelen. Voor de minder zonnige dagen is er een huiskamer met spelletjes, boeken, open haard, keuken met koffiezetapparaat. Kortom, een gastvrij alternatief. Door de weeks organiseren ze eet-avonden, de pizza aanschuif aanvond is een aanrader, zo leer je mede kampeerders kennen en de pizza's zijn heerlijk vers. Ook salade, broodjes en ijsje zijn inbegrepen. Het personeel is vriendelijk. Er is een ruim aanbod aan folders wat te doen in de omgeving en fiets-wandelroutes. Wij komen zeker weer een keer terug.

Delen Delen
image
Renee van Houten
4 August 2024

Wat een prachtige locatie is dit toch. Omringt door bomen, een zwemven, wandelgebieden - echt heel fijn vertoeven. (Juist) ook als het even ontzettend warm is of met regen. De gezamenlijke plekken maken het ook fijn om even te hangen en in contact te komen met anderen op de camping. Kinderen kunnen naar hartelust op onderzoek uit. Er worden ook diverse maaltijden aangeboden gedurende de week. Het zou daarbij nog fijner zijn als er ook actief vegan opties zouden worden aangeboden. Wij hebben nu vooral lekker gekookt boven het vuur bij de Bell tent. Ook een aanrader. Genieten dus!

Delen Delen
image
Stefan Tromp
17 June 2024

Twee geweldige nachten doorgebracht tijdens een vader-zoon uitje op camping Hartje Groen. We werden vriendelijk ontvangen en bestelden meteen broodjes voor de volgende ochtend. Een mooie fietsroute vanaf de camping gevolgd door de prachtige natuur in de omgeving. 's Middags teruggekeerd en genoten van een heerlijke lunch in de Boshut, terwijl de kleine man fijn speelde in de zandhoek en ik genoot van een wijntje op het terras. 's Avonds gesmuld van ramen soep uit Wietses Wilde Keuken. Kortom, een fantastisch verblijf en we komen zeker terug. Misschien mogen de meiden de volgende keer ook mee.

Delen Delen