Loods Tien reviews

Nieuwesluisweg 50, 4511 RE Breskens, Nederland
image
3.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

40.00%
Over Loods Tien

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 11:00–20:00
  • Dinsdag: 11:00–20:00
  • Woensdag: 11:00–20:00
  • Donderdag: 11:00–20:00
  • Vrijdag: 11:00–20:00
  • Zaterdag: 11:00–21:00
  • Zondag: 11:00–20:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Loods Tien in Breskens

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Loods Tien

image
Mieke Van Tittelboom
9 August 2024

Culinair te vergelijken met een matige frituur in België als ik mij mag baseren op het door ons bestelde eten. Over de rest van het menu spreek ik mij niet uit. Alhoewel vriendelijke en vlotte bediening is deze mindere review te wijten aan de kwaliteit van het eten. Kipbrochet met groenten en koepoek. Kip deed denken aan samengeperst vlees, groenten (onder meer erwten,boontjes) was eerder een platgekookte brij, en donkerbruine plakkerige saus (met pindasmaak en vooral veel suikersmaak) voor mij althans niet te eten en dan ook echt niet meer binnen gekregen. Kroepoek als versiering? Past daar echt niet bij en geen frietjes zoals ik later zag in hun menu, dus ze waren het vergeten. Het uitzicht, een smurrie. Spijtig dat ik geen foto heb gemaakt, ik was blijkbaar van slag. Tafelgenoot een vega pasta genomen met o.a. paprika, de saus een blinkend goedje (zag er uit als een typisch gebonden saus uit blik of eerder als loempiasaus uit een fles). Was ook absoluut geen hoogvlieger. Andere tafelgenoot geen klagen, had slaatje met scampi´s, dat zag er nog ok uit. Nederlanders, jullie hebben nochghans topchefs in huis, leer koken en proef en leer ook eens van veel goeds in de Belgische of andere Europese keukens. En, het zit hem soms ook in de details.

Delen Delen
image
Heleen De Jonghe
30 July 2024

Heel onbeleefd te woord gestaan door een oudere dame met zwart haar. Op een dinsdagavond langsgekomen en vroegen of er nog een tafeltje voor 2 vrij was om te eten. In plaats van vriendelijk te zeggen dat er geen plek was zei ze al spottend “hoelang ga je dan nog wachten?” Wij zeiden gerust nog te willen wachten tot er eventueel een tafeltje vrij kwam met een drankje op de picknickbanken waarop mevrouw frustrerend zuchtte en zelf hierbij miskeurend schudde met haar hoofd. Hieruit hebben wij dan maar opgemaakt dat er geen plek was aangezien wij geen woord meer terugkregen. Wij begrijpen zeker dat het druk is zelf ook jaren in de horeca gewerkt maar een beetje klantvriendelijkheid was ver te zoeken helaas.

Delen Delen
image
Herald ten Hove
19 June 2024

Geweldig! Heerlijk eten en drinken. Snelle en goede service

Delen Delen
image
Swallow
28 April 2024

Heel gezellig restaurant met tof terras en zeezicht. Lekker gegeten en vriendelijk bediend. Honden welkom. Prijzen zijn gebruikelijk. Ik kon betalen met Apple Pay.

Delen Delen
image
Tineke Bruil Raterink
24 April 2024

Een leuke gezellige plek waar ook de hond welkom is. Het eten is hier heerlijk en er staat voor iedereen wel iets lekkers op de kaart.

Delen Delen