Ragù reviews

Sint Jorissteeg 13, 2311 JA Leiden, Nederland
image
4.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

40.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

0.00%
Over Ragù

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 17:00–21:30
  • Woensdag: 17:00–21:30
  • Donderdag: 17:00–21:30
  • Vrijdag: 17:00–22:00
  • Zaterdag: 17:00–22:00
  • Zondag: 17:00–21:30
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Ragù in Leiden

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Ragù

image
Pieter van Hoorn
27 August 2024

Leuk restaurant, bij mooi weer op het terras een aantal tafels. Heerlijk eten, vooraf een samengestelde plank met diverse hapjes. Pasta carbonare als hoofdgerecht is ook een winnaar, een echte aanrader.

Delen Delen
image
Ivo Claus
11 July 2024

Heerlijke pizza pesto! Misschien iets minder vettig? Deel van het personeel niet zo vriendelijk. Alle personeel engelstalig. Kraanwater niet mogelijk (waarom in hemelsnaam?)

Delen Delen
image
Dennis MC
31 March 2024

Extreem duur voor de porties die je krijgt en geen Nederlands sprekend personeel. Als je een focaccia bestelt, ontvang je flamkuchen en de Tiramisu komt kant en klaar uit een diepvries doos, dit lijkt me als echte Italiaan noemende niet de bedoeling. Leuke plek verder, maar helaas.

Delen Delen
image
Ronnie Knoxville
22 March 2023

Hier kun je de echte authentieke Napolitaanse pizza eten, mooie hoge en luchtige korst, en een zachte iets natterige, maar bovenal zeer smaakvolle bodem. Voor de kenners: 70% hydratatie en 48 uur fermentatie van het deeg. Traditioneel gebakken in een steenoven. Vriendelijke eigenaar en personeel uit Napels, goede sfeer met hoofdzakelijk Italiaanse gasten.

Delen Delen
image
Marit Baalbergen
5 October 2022

Beste pizza van Leiden! Vriendelijk personeel en vlotte bediening. Een stukje Italië in Leiden.

Delen Delen