Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Bij Jef Restaurant & Hotel

Rutger
29 July 2024Vrienden van mij waren erg benieuwd naar onze ervaring op het mooie eiland Texel, en dan vooral ons diner Bij Jef! Ik kan het het beste omschrijven als: Een sterren restaurant zoals mensen voor ogen hebben die nog nooit bij een sterrenzaak hebben gegeten. Weinig beleving, stijf, je loopt mee in de routine van de weinig spannende gerechten. Wijnkaart is prima, maar wel extreem duur. Pluspunt zijn de hotelkamers, echt goed.

Eric Dekker
9 June 2024Uitgenodigd door de echtgenoot voor een diner in het restaurant, 8 juni 2024, qua high end gastronomie niet iets wat wij vaak doen. Maar wat een belevenis, alles klopt, de verfijnde gerechten (7 gangen), het "parel" wijnarrangement, de bediening spot on, ervaren, keukenmedewerkers die meelopen op de vloer, een stage lopende aanstaande vinoloog die werkelijk alles weet over wat hij serveert, en uiteraard Jef zelf en Nadine als spil in het geheel. Een ervaring rijker.


Franklin Bolder
19 May 2024Heel bijzonder en goed menu, zeker de waddenoesters gerechten. Heerlijk geslapen, erg fijn om na het eten en de wijnen direct in bed te rollen! Het hele eilandbezoek zorgt uiteraard ook voor een complete ervaring. Deze review haalt de 5 sterren echter niet omdat er net een paar zaken waren die niet helemaal het ster-niveau in onze optiek haalde.

Martin Heynen
17 May 2024Je gaat er heen omdat Texel een prachtig eiland is. Omdat Jef fantastisch kookt binnen zijn zelf opgelegde 'beperking' dat alles wat hij op tafel zet van het eiland moet komen. Je gaat er heen vanwege de geweldige smaak en de streling van het oog van alles wat er uit de keuken komt. Als dat niet genoeg is, ga dan voor de service van het jonge team. Trots op hun werk (terecht!) maar geen kapsones. Nog meer redenen nodig? Ga dan voor het brood en de patisserie! Vier soorten zelfgebakken brood op je bijbordje, waaronder een brioche feuilleté, zacht als een brioche, pluizig als een croissant! Brood met krokante kruim van garnalenkoppen! En dan ook nog een waanzinnig mooie wijnkaart met klassieke parels en avontuur! Dus ga nou maar. Hup reserveren!