Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Scheepskameel


Goedele Wieser
19 August 2024Afgelopen vrijdag zijn we met een gezelschap van drie personen gaan eten bij dit restaurant. We hadden vooraf gereserveerd voor vier personen en voor iedereen een aanbetaling van € 35 gedaan. Helaas moest één persoon op het laatste moment afzeggen. Bij binnenkomst hebben we dit netjes gemeld, en er werd aangegeven dat dit geen probleem was. Tijdens het eten leek alles prima te verlopen, maar bij het afrekenen bleek dat de aanbetaling alleen voor drie personen in aftrek was genomen. Dit kwam als een onaangename verrassing. We hebben hierover gesproken met twee medewerkers van de bediening, maar zij gaven geen gehoor aan onze bezwaren. Ze hielden voet bij stuk, ondanks het feit dat we bij aankomst hadden gemeld dat we met één persoon minder waren. Dit is een situatie die we nog niet eerder hebben meegemaakt, en het zette een domper op wat verder een geslaagde avond had kunnen zijn. Ondanks het lekkere eten en de prettige sfeer, blijft er toch een bittere nasmaak over door de manier waarop dit is afgehandeld. Het is jammer dat dit soort kleine dingen een avond uit eten kunnen bederven.



Unknown
22 January 2023Het eten was heerlijk, mijn vriendin en ik hebben ons laten verrassen door het chefs menu te kiezen. Ik kreeg het normale menu en mijn vriendin kreeg een vega menu. Als voorafje kregen we een makreel in een dashi met gefermenteerde duindoornbessen, en een gegrilde witlof op een walnoot bloemkool créme met bloedsinaasappel. Als volgende gang kregen we beide geroosterde oesterzwammen met gegrilde bosuien pijpjes, een gerookte eidooier en een botersaus. Een zeer intens gerecht met verrassende smaken. Mijn persoonlijke favoriete gerecht was het hert op 2 verschillende bereidingswijzen, hertenbiefstuk en een saucijsjes van hert met wat varken in een krokant jasje van deeg, met een rode wijnjus erover heen. Het was een heerlijke smaakcombinatie en een unieke manier om hert te serveren. Mijn vriendin greeg een gevulde groene kool met kastanje en kool vulling met een koolrabi-jus. En ondanks dat het wat zwaar viel vond ze het heel smakelijk. Als dessert kreeg mijn vriendin een speciaal gemaakt gerecht ivm haar lactose intollerantie, wat haar heel goed in de smaak viel. Ik kreeg zelf een dessert wat verkeerd was gemaakt (dus kreeg ik het van het huis) en een kaasplankje. Beide waren heerlijk, naderhand zaten we beide ook goed vol. Complimenten naar de chefs voor de heerlijke gerechten en de bediening voor hun geweldige service en aangeboden kennis. Wij zullen zeker nog eens terug komen, chapeau!