Anytyme The Place To Be "Centrum"

|

Emmeloord

De Waagh

|

Nijmegen

Camping / Jachthaven Heerewaarden

|

Heerewaarden

Soul Kitchen Maastricht

|

Maastricht

Eethuis Tolgahan

|

Kaatsheuvel

Hillegom

|

Hillegom

Gulpener Bier

|

Vlissingen

Kookgenoten

|

Hilvarenbeek

Restaurant 't Muldershuus

|

Giesbeek

La Pergola

|

Baarle-Nassau

Mr. Meat Tilburg reviews

Korte Heuvel 49, 5038 CS Tilburg, Nederland
image
4.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

20.00%

3

40.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Mr. Meat Tilburg

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 17:00–22:00
  • Woensdag: 17:00–22:00
  • Donderdag: 17:00–22:00
  • Vrijdag: 17:00–22:00
  • Zaterdag: 17:00–22:00
  • Zondag: 17:00–22:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Mr. Meat Tilburg in Tilburg

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Mr. Meat Tilburg

image
Ester H
31 August 2024

De avond begon veelbelovend met twee heerlijke voorgerechten en prima bediening. Omdat vlees natuurlijk de specialiteit is, ben ik daarvoor gegaan bij het hoofdgerecht. Bij het bestellen wilde ik mijn ribeye graag 'rood, maar niet helemaal koud van binnen', want ik hou echt van rood vlees. De ober raadde mij sterk af om voor rood te gaan, zei dat medium-rare dan beter was. Qua verschil in kerntemperatuur zou het 45 graden zijn, in plaats van 40. Op advies van de ober dat dus besteld. Na de goede voorgerechten kwam het vlees. Hoewel de entrecote van mijn tafelgenoot wel medium-rare was, was mijn vlees eerder medium-well done. Vrijwel geen rood te zien. Echt zonde, vooral na mijn gesprek met de ober. Na twee happen kwam er al iemand in sneltreinvaart vragen hoe het was. Voordat ik echt antwoord kon geven, was ze verdwenen. Een paar happen later bleek dus dat mijn vlees echt niet goed gebakken was. Hoewel het best oké smaakte, was het niet wat ik besteld had en was het meer naar mijn smaak geweest als het echt rood van binnen was geweest. Om nou helemaal naar het personeel te lopen en het vlees terug te sturen, weer wachten op een nieuwe portie was me net teveel van het goede. Bij het hoofdgerecht werd wel friet geserveerd met een klein bakje mayo, maar geen groente/salade of iets anders gezonds. Dit komt een beetje karig over bij een bordje waar je ruim 30 euro voor betaalt. Na het hoofdgerecht kregen we de desssertkaart en was de bediening ineens buiten beeld. We hebben echt heel lang met de kaart zitten wachten tot de bestelling opgenomen werd en ook het toetje duurde best lang voor het kwam. De banana split was lekker, maar een gemiste kans dat er geen chocoladesaus of gesmolten chocolade bij de warme banaan zat. Dat hoort toch echt bij dit dessert. Uiteindelijk was de rekening 145 euro. Dit vond ik fors voor 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 1 dessert en in totaal 3 biertjes en een koffie. Hoewel de avond uitstekend begon met twee goede voorgerechten en prima bediening, viel het tweede deel van de avond tegen. Jammer, want de voorgerechten laten zien dat ze hier echt wel kunnen koken en leuke creatieve combinaties kunnen maken.

Delen Delen
image
Dirk S
24 August 2024

Gisteren gegeten bij Mr. Meat Tilburg. Het zag er gezellig uit, de sfeer was goed zoals ook de bediening. We zijn begonnen met een carpaccio en buikspek. De carpaccio was goed, de buikspek was redelijk waterig en had heel weinig smaak, de saus/jus was wel goed zoals ook de presentatie. Vervolgens door naar het hoofdgerecht, en sides. We hadden de chateaubriand besteld, maar hier ging het mis. Nog nooit in mijn leven heb ik iets terug gestuurd, maar dit was gewoon niet eetbaar. Het had een zwarte krokante harde bittere korst, kort gezegd gewoon verbrand. Men heeft het ingenomen en kwam terug met de mededeling dat dat de smaak van de kamado was. Ik ben er verder niet op in gegaan, maar iemand met een braai, pelletgrill en twee kamado's hoeft je niet wijs te maken dat het de smaak van de kamado is. Vervolgens hebben ze een nieuwe chateaubriand gebakken in een pan wat overigens wel prima was. De sides waren overigens wel heerlijk! Eind van het verhaal is dat ze het prima opgelost hebben en wij alsnog een fijne avond hebben gehad en ze alsnog een 10% fooi hebben achter gelaten. Mocht ik hier ooit terug gaan dan zou ik eerder voor een steak gaan, want ik weet uit ervaring namelijk ook wel waar het fout gegaan is. @de eigenaar. Ik zou de chateaubriand gewoon van de kaart halen.

Delen Delen
image
Rob Janssen
9 June 2024

Geweldig gegeten met klein gezelschap (4p). Per persoon diverse gerechten besteld en zodoende van elkaar een klein vorkje mee kunnen prikken. De sfeer in restaurant is goed en de bediening is de vriendelijkheid zelve. Top gegeten voor een prijs die er naar hoort.

Delen Delen
image
Jens V.
27 April 2024

Super lekker eten! Zeker een aanrader. De service is er super goed, je word steeds goed geholpen. Ze zorgen er zeker voor dat je geen dorst zal hebben. Binnen is het iets wat donker maar super gezellig.

Delen Delen
image
erwin molenschot
3 February 2024

Heerlijk eten en super service. In een woord geweldig. We gaan zeker terug komen voor al dat lekkers. De Chateaubriand was geweldig. De pork belly oh jammie. De tartear smoked met het glaasje wat een beleving van smaak.

Delen Delen