Chico's

|

Bakel

Mr. Mayor lunch, bistro & grill

|

Denekamp

Eethuis Alanya

|

Veghel

Ancona

|

Vlagtwedde

Paradijs

|

Hulst

Friture Max

|

Margraten

The Blueberry Nijkerk

|

Nijkerk

WestCord ApartHotel Boschrijck

|

West-Terschelling

Nisa Restaurant

|

Huissen

Brasserie Zus en Zo

|

Steenwijk

Jirawat Thais Restaurant reviews

NS-Plein 19, 5014 DB Tilburg, Nederland
image
3.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

20.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

20.00%
Over Jirawat Thais Restaurant

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 15:30–21:00
  • Dinsdag: 15:30–21:00
  • Woensdag: Gesloten
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 15:30–21:00
  • Zaterdag: 15:30–21:00
  • Zondag: 15:30–21:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Jirawat Thais Restaurant in Tilburg

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Jirawat Thais Restaurant

image
C VERHAGE
29 September 2024

Aangenaam verrast!! Vandaag voor de eerste keer afgehaald, omdat we spontaan een surprise bday feestje met kleine groep vrienden, in ons hoofd hadden gehaald. Met 7pers 6 gerechten besteld en er was nog een kleine maaltijd over voor morgen, voor de jarige job. Verschillende gerechten besteld De laab kai, SomTam en de Pad krapao waren mijn favo samen met de groene curry. Kip Siam (cashew) vond ik wat minder, had iets meer kip in gemogen net als de roerbak bief in oestersaus. Maar de anderen vonden juist deze erg lekker. Zo zie je, smaken verschillen. Achteraf hadden we nog de Yam neua yung moeten bestellen, was vergeten dat dat de favo van onze vrienden is. Maar dat wordt een volgende x. Enig 2 minpuntjes is dat je vandaag beetje lang moest wachten. Echter eigenaar gaf het van te voren aan en wij waren, onder het genot van een gratis drankje, niet de flauwste en achteraf blij dat we de tijd hebben genomen. En ik ben een sucker voor muziek. Leuk al dan niet Thais muziekje tijdens het wachten of eten in eettentje is voor mij sfeerverhogend. Wij rijden altijd voor ThaiFood en andere Aziatische eettentjes naar boven de rivieren. Tot op heden hadden we nog geen Thais eethuis gevonden in Brabant waar we terug willen komen. Meestal eenzijdige smaken. In Dordrecht, Rotterdam en Amsterdam zitten onze favo Thai resto's Durf te stellen dat Tilburg een gedeelde 3e plaats heeft met Rotterdam! Tot de volgende x

Delen Delen
image
Roelf D.G
22 October 2023

Wat heb ik lekker gegeten! Ik heb jarenlang gezocht naar een goed plekje voor Thaise eten, en ging blijkbaar altijd een paar deuren te ver. Nu weet ik waar ik voortaan heen moet voor lekker (en niet te duur) Thais eten. Het interieur van het restaurant is niet super luxe, maar dat geeft juist de authentieke sfeer waar je in Thailand zelf zou belanden. De gerechten mogen wel iets pittiger van smaak, maar dat is eigenlijk mijn enige puntje van verbetering. Oja ik was bijna vergeten te vermelden hoe ontzettend aardig en behulpzaam het personeel is. De service is echt top!

Delen Delen
image
Edina
11 July 2023

Voor derde keer bij Jirawat besteld. Eerste keer vond ik het lekker, tweede keer vond ik het niet zo. Vandaag Phat Thai khai, Phat neua naman hoj met witte rijst en Kip loempia besteld. Het werd met een auto door heel vriendelijk man bezorgd. Eten is prima, zowel kip als biefstuk waren lekker mals. Loempia’s zijn knapperig en goed gevuld, echter ze hebben bepaalde geur wat mij niet bevalt. Dat heb ik meestal met niet verse eten. De rest was ook het prima bereid, maar het is flauw van smaak. Bij Phat Thai khai miste ik echt dat zoet/zuur mild smaakje. En zonder pinda’s overheen en limoen sap is het niet compleet. Ook zijn de porties groot, maar het mag ook voor €17,50.

Delen Delen
image
peter hazenberg
27 May 2023

Leuke, nette indeling. Niet zo groot maar wel met een groot buitenterras.. Heerlijk authentiek eten.. Wij bestelden Tom yam en Tom kah en als hoofdgerecht groene curry en yam talay! Een echte aanrader! Komen zeker terug..heel goede prijs-kwaliteit verhouding Beste Thai van Tilburg! 👌🏻

Delen Delen
image
Thom van den Bijgaart
19 February 2023

Vandaag besteld bij Jirawat, na lovende recensies toch maar gaan proberen. Ik bestelde de Laap moe + Tom ka Khai. Wachttijd was prima voor bezorgen, 45 min. Soep was goed! Alleen de Laap was een enorm dieptepunt. De chef is nogal uitgeschoten met de koriander. (Zacht uitgedrukt) hierdoor was het hele gerecht niet eetbaar. Toch probeerde ik het, want ik ben fan van koriander in een gerecht. Maar het was echt niet te doen.. heel jammer. De Laap moe zag helemaal groen + het varkensvlees smaakte naar niks anders dan koriander. Het was gewoon echt niet te eten. Hierdoor heb ik niks van dit gerecht op (€16,00), Jirawat neemt niet de telefoon op omdat deze afgesloten is. Ik wilde eigenlijk vragen of ik een ander gerecht kon krijgen, want ik weet zeker dat dit niet de bedoeling is. Heel erg balen, ik had er zo’n zin in! Helaas door deze ervaring geen Jirawat meer voor mij.

Delen Delen