Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Bakkerij De Jong / De Saucijzenbakker Rondweg



Tomasz Skrzypecki
9 October 2024Vandaag in veenendaal geweest, 2 broodjes gehaald 1 uit het raam gegooid en broodje hete kip genomen ook niet te vreten maar vanwege honger toch opgegeten. Broodjes waren veel te lang afgebakken leken net bakstenen. Zonde van mijn geld. Eerste en laatste keer hier een broodje gehaald.

Martien Hardeman
29 June 2024Eigenlijk een heel goede zaak maar alleen op doordeweekse dagen, op zaterdag staan er een paar dames die het niet kunnen. Nu alweer zaterdagen op rij een slechte ervaring, eerste keer een uitgedroogde appelflap die overigens op een doordeweekse dag vergoed is door de man die er toen stond en vandaag 5 saucijzenbroodjes gehaald en die zijn nog steenkoud vanbinnen. Dus niet op zaterdag gaan!!!

paul heijnen
28 May 2024De vestiging Veenendaal is niet goed bezig! Broodje Kip dat van binnen koud is, Koude kip, hoe kun je het verzinnen, hoe kun je zo'n groot risico nemen. Dat hoort gewoon goed warm te zijn. Deze bakker neemt gezondheidsrisico's en dat is onaanvaardbaar. Volgens mij kun je de kern qua temperatuur meten. En verwarmen kost tijd. Maar als je omzet wilt draaien door producten niet goed te verwarmen, dan ben niet goed bezig. Het saucijzenbroodje daar was het deeg tegen aangebrand aan. Het verkruimelde nog net niet. Jammer, dat iemand een door een ondernemer opgebouwd product imago zo kan verkloten. Aanvulling per 28.05.2024. De reactie van de eigenaar dat de gebruikte kip is voorgegaard betekent dat deze eigenaar nog steeds niet het juiste voedselveiligheids-DNA voor zijn klanten op het netvlies heeft. In een samenleving waar de mensen steeds ouder worden, neemt de kans dat iemand ziek wordt toe. Een herbezoek leverde geen verbetering op en wat onder goedmaken moet worden verstaan is mij onduidelijk. Wij noemen dat: veel beloven en weinig geven doet de gekken in vreugde leven. Ik heb een korte tijd bij het Tuchtgerecht voor Pluimvee en Eieren gewerkt en als je dan ziet hoe mensen stinkend hun best doen om de voedselveiligheid te waarborgen en het wordt in de laatste schakel verkloot - wat de oorzaak dan ook is - dan is dat een slechte zaak. Voorgaren is geen enkele garantie dat je niet ziek kunt worden van een kipproduct. Dat dit proces de kans