Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Bakker Bart Sittard

Pim Anneveldt
15 December 2024Heerlijk! Dat was het, 15 jaar geleden… Gedreven door nostalgie en warme herinneringen aan het pizzabroodje uit mijn jeugd, stapten we vol goede moed Bakker Bart binnen. Daar begon de eerste teleurstelling: een vreemde nieuwe vorm van het vegetarische pizzabroodje staarde ons aan. Het alom geliefde pizzastokbrood bleek spoorloos verdwenen, en de mysterieuze verschijning van iets genaamd “BBQ chicken pizza” had al een waarschuwingssignaal moeten zijn. Maar nee, in al onze goedgelovigheid bestelden we toch vier pizzabroodjes. Warm? Ja. Afgebakken? Blijkbaar niet. De medewerker vroeg vriendelijk of we de broodjes warm wilden. Natuurlijk! Enthousiast stemden we in, niet vermoedend wat ons te wachten stond. Toen de pizzabroodjes arriveerden, zagen ze eruit alsof ze dringend hulp nodig hadden. Het leek alsof de vraag “afgebakken of niet?” ergens verloren was gegaan in de bakkerijhiërarchie. Wat op tafel verscheen, was een tragisch overblijfsel van wat ooit een iconisch fabrieksbroodje was: een slap hoopje deeg met een laagje toppings die wanhopig probeerden niet van het broodje af te glijden. De ooit knapperige bodem was vervangen door iets dat qua textuur verdacht veel leek op een spons. Paprikablokjes, ooit mooi geblakerd, lagen nu als bleekgeslagen pionnen op het oppervlak. Bij het oppakken klapte het pizzabroodje direct dubbel, waarbij de toppings – in een wanhopige poging zichzelf te redden – mijn pols trakteerden op een brandwond. Een culinair Chernobyl De eerste hap was het dieptepunt. De saus smaakte alsof hij nooit een tomaat had gekend. De paprikablokjes waren nauwelijks ontdooid. De kaas? Onvindbaar. En dan het deeg… rauw. Serieus, rauw! Voor een moment twijfelde ik aan mezelf: had ík een fout gemaakt? Nee, het raadsel loste zichzelf op. De medewerker had netjes gevraagd of we de broodjes warm wilden, maar vergeten te vragen of ze ook gaar moesten zijn. Een klein detail, maar essentieel, zou je zeggen. Nostalgie in duigen Teleurgesteld en desillusioneerd verlieten we de zaak. Mijn jeugd bleek een leugen. Het pizzabroodje van Bakker Bart zal nooit meer worden wat het ooit was. Sommige dingen kun je beter in je herinnering laten – daar smaken ze tenminste nog goed.

Marlies
26 November 2024Voor nog geen 5 euro heb ik prima ontbeten. Het ontbijt bestaat uit een kop koffie of thee, een glas jus d'orange, croissant met jam, een wit of bruin broodje met ham, kipfilet of kaas met salade. Wil je er avocado of iets anders bij, dan betaal je extra. Dit ontbijt is te krijgen tot 10.00 uur.



Denise Van Putten
9 March 2024Gisteren online bestelling geplaatst voor af te halen en vandaag ophalen erbij gezet geen rucola op mijn broodje carpaccio zit er geen truffelmayonaise? Terwijl het broodje al 8.25 is. Broodje ham erbij gezet geen groente wat zit erop groente wou ik graag mosterd dille dressing zit dat er niet op beetje jammer normaal plaats ik altijd goeie recenties maar dit vind ik jammer