Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Koeien en Kaas Gouda

Vincent R
3 September 2024Na een leuke "rondleiding" door Gouda was het tijd voor wat eten. Koeien en Kaas klonk als een mislukte sitcom, maar toch besloten wij om hier een hapje te nuttigen. Botervis en zalm was de koers van de dag. De botervis was perfect bereid en ook de garnering was prima. De zalm was iets te ver gegaard en het eten had wel wat warmer gemogen, idem voor de patat. Dat kost een flinke ster. De bediening was correct en prijs kwaliteit ok. €30,- ongeveer p.p. met een drankje.

don diego du Clou
27 July 2024Mijn vriendin nam me mee uit eten als verjaardagscadeau, WAT EEN AFKNAPPER!! We zijn/waren vaste klant bij koeien kaas. Avond begint met: * Mijn vriendin vroeg als verrassing iets leuks te doen bij het eten voor mijn verjaardag (ballon of kaars) we hadden echt helemaal NIETS gekregen. Echt NIETS! * Hoofdgerecht van mijn partner: carpaccio met tartaar was zeer slecht! De carpaccio was niet weg te kauwen! ( heb het ook geproefd) heb het gewoon uit moeten spugen (vreselijk). Niet opgegeten dus. Dit gemeld bij de serveerster (kregen minimale reactie) gemeld bij de manager (helemaal NIETS mee gedaan) geen compensatie geen sorry NIETS. (alleen arrogantie als antwoord en werd verder genegeerd!). 124 euro betaald en de helft niet op kunnen eten. kortom: schofterig en klantonvriendelijk dus. Koeien en kaas: jullie hebben goeie vaste klanten weggejaagd en verloren. spijtig maar ze zijn mijn centen niet meer waard!!!!!

Matthew Reiche
12 March 2024Dinsdag avond met zn 2e uit eten geweest bij dit leuke restaurant. Met Spaanse muziek en een niet al te hoge bezetting, is dit een heel leuk restaurant om met je partner of vrienden een hapje te eten. Als voorgerecht hadden wij de trio carpaccio en de tartaar (beide echt aanraders) met brood en tapenade. Bij de tapenade raad ik wel aan om lepeltjes te doen in plaats van mesjes, smeert wat beter. Als hoofdgerecht hadden wij de truffel kaasfondue en de ossenhaas medium gedeeld (beide aanraders!). Qua prijs klasse valt dit restaurant in het midden, tegen het hoge randje aan. Maar daar krijg je zeker iets voor terug, wat het ook echt waard is! Daarnaast de hele avond bediend zoals het hoort, door een hartstikke vriendelijke dame met een bril en kort haar in een staartje (misschien herkenbaar, zo doende de omschrijving).

Daniëlle Visser
3 March 2024Heerlijke kaasfondue hier gegeten, 3 soorten om af te wisselen. Goudse is favoriet. Als bijgerecht friet met truffelmayonaise genomen. We gingen er vanuit dat dit genoeg voor iedereen zou zijn maar was voor 1, Max 2 personen. En de parmezaan ontbrak. Vooraf de proeverij was ook erg lekker. Dessert de stroopwafeltrifle was een beetje saai. Kaneelrol was wel geslaagd. Erg vriendelijke en vlotte bediening en prettige sfeer.

Corrie van der Wal
1 September 2023Wij hebben hier vanavond (sept ‘23) smaakvol gegeten. Kaasfondue (Goudse) was voortreffelijk! Zo ook de carpaccio (classic), steak en de gamba’s pil pil. Al waren deze laatste niet pittig, ze waren goed op smaak. Leuke ambiance en sfeer, fijne en adequate bediening. Bij ons waren de frites niet erg lekker, (veel te hard gebakken naar onze smaak) dit werd netjes gecompenseerd. Had nog niet eens gehoeven, maar dat is zeker aardig. Van de vleeswaren bij de kaasfondue (De XL plank) waren 2 dingen overheerlijk, het middelste vlees (runderrookvlees?) was te dik en niet lekker helaas. De kwaliteit van de overige 2 vlezen compenseerde het wel enigszins, deze waren voortreffelijk in combinatie met de Goudse kaas! Zeker de moeite waard om hier eens te komen dineren!