Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Brasserie Jan


F S
30 April 2024Afgelopen maand hebben we bij Brasserie Jan gegeten en kozen we voor een viergangen verrassingsmenu van chef Michiel van Woerkom in combinatie met een bijpassend wijn arrangement. De avond begon met een aantal uitnodigende amuses, waaronder steak tartaar met bieslookmayonaise, piccalilly sorbet en krokant zwoerd op zuurdesem. Een verrassende combinatie die de eetlust opwekt en de avond perfect inluidt. Andere gerechten die absoluut het benoemen waard zijn waren de dorade gegaard in citroenolie met tomaat, sherry dressing, basilicumolie, rivierkreeftjes en avocado (een waar kunstwerk op het bord), en de coquille met bloemkoolmousseline, zeekraal, beurre noisette en een vleugje krenten en kappertjes. Een mooi klassiek gerecht. Brasserie Jan in NH Jan Tabak te Bussum biedt een culinaire ervaring die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent. De perfecte bestemming voor fijnproevers die op zoek zijn naar een gastronomisch avontuur.

N G
21 April 2024Mijn ouders verbleven deze week in het hotel en we zijn door de bediening volledig in de watten gelegd. We hebben er meerdere avonden gegeten en ze wisten precies wat iedereen drinkt. We hebben heerlijk gegeten. Het was heel persoonlijk en gezellig. Ze waren ook heel leuk met de kinderen voor wie ze een heerlijk bord pasta hadden. Veel dank aan de bediening van Jan Tabak voor iedere keer een top avond.

Sabine van Winsen
26 February 2024Complimenten voor de keukenbrigade en de bediening! Ik had al een keer gegeten bij Brasserie Jan bij het ingaan van de nieuwe kaart, maar ik ben binnen een week nog een keer teruggegaan voor de sensationele Steak Tartaar! De eerste keer had ik de Zeebaars als hoofdgerecht en de tweede keer heb ik de Kabeljauw gekozen, beiden heerlijk en ook de presentatie van de gerechten is spectaculair en origineel. Mijn vriendin koos - op mijn aanraden - als voorgerecht de Steak Tartaar en was ook direct verkocht! Als hoofdgerecht de Bavette, ook geweldig lekker, dus daar moet ik in elk geval nog een keer voor terug... De sfeer in de brasserie is heel stijlvol en de bediening correct, vriendelijk en met een vleugje humor op zijn tijd. Als dessert kozen we voor de Warme tarte aux pommes met vanillesaus en karamel ijs. Heerlijk! Ik citeer: 'Alsof er een engeltje bezig is...' dan begrijpen jullie wel hoe lekker het was! Tot snel!

raymond van summeren
16 February 2024Heerlijk gegeten bij brasserie Jan in hotel Jan Tabak. Uitgebreide (nieuwe) menukaart. Alles met liefde en smaak bereid. Bediening is zeer gastvrij, proffesioneel. Heerlijk ontspannend gegeten en gezeten. Drankje in de bar na het eten is een fijne afsluiting op ons avondje uit.