Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant Vlaar

John De Meijer
20 August 2024Door de onverwachten regenbui kregen binnen een mooie tafel toegewezen meteen brood en water op tafel. De gerechten waren mooi verzorgd, heerlijk vers en smakelijk. Ik had een vitello tonnato die was precies zoals het hoort en de dagvis Schol heel goed met groente pasta en top saus. De wijn kaart nodigt uit om iets moois te bestellen. Erg van genoten kom graag terug.


Ingmar Boekhout
3 July 2024Ik was een beetje sceptisch over wat we zouden gaan verwachten. Prijzen van de voorgerechten wat hoog, maar oké alles is duurder geworden. Alles was boven verwachting, de bediening erg vriendelijk en prettig in de omgang. Eten meer dan genoeg, vis van de dag aanrader niet een stukje vis voor een woeker prijs. En de Steak Tartaar was meer dan genoeg en ik ben een grote eter. Alles naar wens en dessert perfect naar smaak. Wij komen terug Chapeau

miriam
15 June 2023Super gezellig gezeten op het terras. Eten was ontzettend lekker. Coquilles. Kreeft. Gamba’s en eendenlever. Alles verser dan vers. En dan een detail waar ik gewoon heel erg van hou. In de toilet naast een handwash een heerlijke hand creme. Dat zijn die kleine attenties die mij aanstaan. Deze plek is echt een aanrader voor liefhebbers van goed eten.

Gilbert Vogt
6 July 2022Je hebt uiteten en je hebt beleving. Het verschil zit 'm in het proeven en de tijd nemen voor de specialiteit van de kok. Wat eet ik nou precies, wat proef ik, wat gaat er in mij om? Vandaag hebben we een vader zoon momentje. De gerechten hebben de kwaliteit om je vingers bij af te likken, maar dat doen we niet hoor. Net effe te chique voor hier. Het verrassingsmenu (4 gangen) is echt met liefde klaargemaakt en geserveerd met een lekker wijntje en dat proef je. Het personeel is uiterst vriendelijk en zeer correct. Je hebt echt het gevoel een avondje uit te zijn. Dank jullie wel bediening, en hulde aan de mensen in de keuken.