Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Más Braseria

Johan Tubbax
27 July 2024Leuke ontdekking. Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en zeer lekker eten. We hadden de steak en de kabeljauw gegeten en was top. Juist de aubergine met honing was een enorme tegenvaller. Precies enkele chipjes dat je eet. Zoet en te duur voor wat het is. We kregen bij het afsluiten nog een likeurtje van het huis. Nadeel was ook roken op het terras tijdens je eten.


erwin vogels
7 November 2023Eten was opzich wel goed, niet van topkwaliteit maar wel best lekker. Wij waren er nog nooit geweest terwijl we er vaak langs liepen. Menukaart zou iets uitgebreider mogen naar onze mening. Bediening is erg vriendelijk dat vonden we echt top. Komen hier binnenkort weer terug om de andere gerechten te proberen.

David Otten
19 May 2023Lekker gegeten. Wel te veel omdat we niet goed hadden opgelet toen we uitleg kregen en daardoor te veel tapas besteld hebben🙈. Ben je hier voor het eerst, dan is het aan te raden te vragen hoe groot bepaalde porties zijn. Aan de prijs is dit niet altijd te herleiden. Erg behulpzaam en vriendelijk personeel en het eten was allemaal lekker.

Jelle de Vries
5 March 2022Update Feb. 2022 Deze week hier wederom gegeten en helaas toch wel teleurgesteld vertrokken. De porties zijn flink kleiner geworden, de prijs is omhoog gegaan. Het geserveerde stokbrood is het kleinste stokbrood welke ik ooit gezien heb: max. een 2 euro muntstuk in diameter: heel bijzonder! Het eten was lekker, maar niet speciaal: vrijwel alles wordt in de gewone oven klaar gemaakt. De ribeye welke ik had was volgens mij kalfsvlees maar zeker geen gewone ribeye: geschat gewicht: 150 max 200 gram. Als garnituur 6 snack tomaatjes en: that's it. De kok had regelmatig iets uit zijn voorraad kamer nodig (naast onze tafel) Dan liep hij bijna rennend door het restaurant en ging een felle lamp aan: niet gezellig of gastvriendelijk.. het was nog niet eens druk (lees = vrijdag avond nog bijna leeg!)! Helaas: de 1e keer was niet helemaal super maar we heben het een 2e kans gegeven. Ik zie ons voorlopig niet terug komen. (iemand schreef dat er een nieuwe eigenaar was: volgens eigen zeggen is dit niet het geval. Wel is een nieuwe kaart en nieuwe, Spaanse kok .. en waren zij het enige vrij lege restaurant op vrijdag avond in Helmond) Juni 2020 Voor het eerst uit eten geweest bij dit restaurant. Het was een van de eerste weken na COVID-19 en je kon merken dat het restaurant nog een beetje aan het opstarten was. Wat ons betreft geen probleem: wij werden vriendelijk geholpen. Door het lekkere weer konden wij buiten zitten op het ruim opgezette terras. Wij hebben lekker gegeten, vlees was mals en de champignons als voorgerecht waren heerlijk. Als extra hebben wij nog patatas bravas besteld: deze vielen ons helaas wat tegen: waren gekruide aardappel stukjes maar geen Patatas Bravas zoals je deze in Spanje zou krijgen. Een nadeel welke wij ervaarden aan het eten op het terras, is dat hier ook gerookt mag worden. Als niet roker vind ik het niet lekker dat tijdens het avondeten ik kan meegenieten van de cigaretten rook van de buren (welke stevig door rookten) Wat ons betreft was het zeker voor herhaling vatbaar.