Mals. Oisterwijk reviews

De Lind 61, 5061 HT Oisterwijk, Nederland
image
4.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

40.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Mals. Oisterwijk

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 11:00–00:00
  • Dinsdag: 11:00–00:00
  • Woensdag: 11:00–00:00
  • Donderdag: 11:00–00:00
  • Vrijdag: 11:00–00:00
  • Zaterdag: 10:00–00:00
  • Zondag: 10:00–00:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Mals. Oisterwijk in Oisterwijk

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Mals. Oisterwijk

image
Ka N
30 August 2024

Heerlijk op t terras gezeten terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam vallen. Lin de koude dagen zijn er heaters. Dus top! De tijd die er tussen voor- en hoofdgerecht zat was erg kort. Het een was nog niet helemaal op en toen kwam het volgende al. Maar... De smaken waren geweldig! Echt heerlijk gegeten met een mooie opmaak. Dessert was ook geweldig. Het was jammer dat het op was. Personeel erg vriendelijk, leuk gesprek gehad. Kortom, een geslaagde avond. Ga zeker nog eens terug.

Delen Delen
image
Stephan van de Louw
17 August 2024

Gewoon een gezellige informele gelegenheid, waar alles op een vriendelijke en ontspannen manier geregeld wordt..Ook de maaltijd, en zeker de vleesgerechten waren smakelijk..Kortom, zeker het proberen waard...

Delen Delen
image
Ingrid van Veen
31 July 2024

Het is jammer dat deze site voortborduurd op Vuur en Vlam terwijl het naar mijn idee een ander restaurant en concept is geworden. Mijn review gaat in elk geval over Mals. De kwaliteit van het eten is meer dan prima in verhouding met de prijs. Wat op de website staat is waar, vlees voert de boventoon en het vlees is dan ook van zeer goede kwaliteit! Bediening doet hun best vriendelijk te zijn, maar ik mis hier echt een stukje ervaring en gastheerschap. Een bedieningsmedewerker hoort vooraf te weten wat de specials van de dag of week zijn en niet steeds terug te hoeven lopen naar de keuken. Ook op de kleding (alhoewel dat natuurlijk zéér persoonlijk is) valt verbetering te halen. Van een eigenaar in en vaal zwarte korte broek met dito t-hirt ben ik niet gecharmeerd, hoe vriendelijk hij ook was, evenals een kok in korte broek en t-shirt die na afloop van zijn dienst neerploft op het terras en tussen de gasten samen met de eigenaar nonchalant gaat zitten roken. Dit is zo ontzettend jammer, want nogmaals, de kwaliteit van het eten is echt goed, maar de overige punten zijn het nèt niet. Terwijl dat toch de puntjes op de i zijn die het plaatje compleet maken. Wij aten de steak-proeverij, erg lekker. Besef wel dat alle (aardappel- groente)garnituren apart besteld moeten worden en dus niet bij de prijs inbegrepen zijn!

Delen Delen
image
steven verhagen
4 May 2024

Heerlijk en gezellig gegeten met onze twee kinderen van 12&13. Voor ieder wat wils op de uitgebreide kaart. Flinke porties , en vriendelijke bediening die ons goed heeft verzorgd

Delen Delen
image
Danny Does it
28 November 2023

Het is erg koud. Tenminste zo voelt het wel op vrijdag 17 november als we in Oisterwijk langs de winkeltjes en cafétjes lopen om bij het restaurant van onze keus te komen.  We zijn vandaag bij Vuur en Vlam gaan eten waar het gelukkig aangenaam vertoeven is. Na een tafeltje toegewezen te hebben waren we zo druk in gesprek met elkaar dat toen de vriendelijke bediening de bestelling kwam opnemen wij daar nog helemaal niet naar gekeken hadden en vroegen haar later terug te komen. De kaart bleek flinke steaks en spareribs te hebben maar toch gingen we voor iets anders. Omdat ik zelf graag barbecue en echt overheerlijke stukken vlees op tafel kan zetten ben ik altijd een beetje bang dat het in een restaurant wat tegen gaat vallen en ga dan vaak voor een veiligere keuze. De prijs van zo'n steak werkt dan ook niet mee. 40€ voor een steak van 400 gram. Weet je hoeveel vlees ik daarvoor heb? Misschien moet ik zo niet denken, maar ja dat doe ik toch. We zijn dus voor wat anders gegaan wat zeker niet tegen viel en met de lekkere rosétjes was ons avondje toch weer geslaagd.

Delen Delen