Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Smeer 'm


Jessica Bons
22 July 2024Heerlijk geluncht! We hadden een lunchplank voor twee personen die leuk was opgemaakt en veel keuze had aan beleg. Denk hierbij aan een pompoensalade, verse zalm, rosbief, tonijnsalade, kipsalade en nog veel meer lekkers. Ik ben hier eerder met Pasen geweest en toen aten we boven. Daar voelde het qua industriële look net wat te onaf, maar beneden en buiten kun je heel leuk zitten. Enige ‘verbeterpunt’ is dat Smeer ‘m niet open is op zaterdag. Dan was ik nog vaker langsgegaan ;-) P.S: zie je iets lekkers in de vitrine, ze hebben doosjes om een stukje taart mee naar huis te nemen!

andre
12 May 2024Voor mij de eerste keer een het is wederom een sfeervolle plek in Tilburg.. Ik had de 3 Bruschetta met een soepje. Hier weet men niet het verschil tussen een bruschetta en een crostoni. Wat men hier serveert zijn crostoni, geen bruschetta. De broodjes zijn wel heel ruim belegd, complimenten hiervoor. Er zit wel een "downside" aan. Die beschrijf ik verderop. Mocht je van noten houden ben je hier aan het juiste adres, overal zit een hele lading noten op. Eigenlijk moet bij de ingang een bordje hangen "verboden voor mensen met een notenallergie. Serieus ik ken mensen die direct zijn epipen zou moeten gebruiken als hij hier 1 minuut binnen zou zijn. Elke tafel om hem heen gerechten vol noten, overal sporen van noten in de lucht......Is iets om over na te denken. Ok, terug naar mijn eten. De krabsalade op mijn crostoni is natuurlijk geen krab maar surimi. Tragisch dat de bediening dat niet wist. Surimi, industriële witvispasta chemisch ontdaan van alle smaak en structuur, vervolgens in dunne sheets geperst, opgerold, kleur- en smaakstoffen erin en dan noemt men het crabsticks om de associatie met echte krab op te wekken. Echte troep dus. En natuurlijk goedkope troep. Maar het ziet zo "leuk" uit......en het heeft een zoetje in de smaak...Kennis van zaken laat een heel ander licht schijnen op producten. De tweede keer, een dag later was zeker geen succes, Tomaten Bruschetta. Soort van Caprese, tomaat+mozarella+basilicum op een broodje. Veel aspecten echt mis. Ten eerste zat er geen basilicum op, wel veldsla. Het duurde nagenoeg 10 minuten voordat, na uiteindelijk maar zwaaien, iemand mijn kant op kwam. Vervolgens werd netjes mijn broodje meegenomen en kreeg ik er 1 mét basilicum. Tenslotte als je bruschetta serveert dient het brood getoast te worden. Een bruschetta is meer dan een belegde boterham. Toast je het niet krijg je dat al het vocht van de tomaten heel snel in het brood trekt en je na een paar happen zompig belegd brood overhoudt dat meer broodpasta geworden is.. Smerig gewoon. En natuurlijk weer een hele lading noten. Gooi die "opschmuck" overboord. Investeer in goede ingrediënten, goed brood, goede olijfolie, goede balsamico, goede groenten ed. dan hoef je het eten ook niet te verfraaien met "glaze", noten en dergelijke.

