La haye City Café Restaurant

|

Den Haag

Restaurant en Hotel Op de Vos

|

Sittard

Cornucopia Cottage

|

Eck en Wiel

Cuisine de Sandro

|

Kerkrade

Eeterij 't Heijs Hepke

|

Heijen

Amicitia Hotel

|

Sneek

CatuaBar Amsterdam

|

Amsterdam

Acta bistro six.quatro

|

Amsterdam

Hotel De Uitkijk

|

Zeddam

Grand Café De Veghte

|

Ommen

Frietboutique Laren reviews

Brinklaantje 14, 1251 JZ Laren, Nederland
image
1.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

0.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

40.00%

1

60.00%
Over Frietboutique Laren

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 11:30–22:00
  • Dinsdag: 11:30–22:00
  • Woensdag: 11:30–22:00
  • Donderdag: 11:30–22:00
  • Vrijdag: 11:30–01:00
  • Zaterdag: 11:30–22:00
  • Zondag: 11:30–22:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Frietboutique Laren in Laren

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Frietboutique Laren

image
Eke Verbeke
1 September 2024

We missen de kwaliteit van Beo. Meerdere keren geprobeerd en werkelijk waar niet te eten. Slechte vette kroket(geen klassieke BEO kroket meer) en vette friet. We hebben het meeste in de prullenbak gegooid. Jammer, maar helaas.

Delen Delen
image
Christiaan
23 July 2024

Wat een teleurstellende ervaring met deze nieuwe aanbieder, patat slap en vet in een zak gepropt, frikandel speciaal met drie snippers ui….personeel duidelijk geen enkele ervaring en een volkomen gebrek aan liefde voor het vak. Zal wel niet de enige zijn die de ouderwetse klasse van de Beo mist. Gezien de ervaringen van anderen komt er hopelijk snel weer een echte snackbar zoals we dat gewend waren in Laren

Delen Delen
image
pieter lagaay
30 June 2024

Van een topper naar een flopper, geen schim van wat het bedrijf een aantal maanden geleden nog was. Een snackbar die elk weekend stampvol zat met mensen die graag op de late avond even langs de Beo gingen. Buiten het feit dat ik af en toe goed geholpen word door vriendelijk personeel, en dat de frieten wel goed zijn heb ik verder helaas geen goede woorden meer voor deze zaak. wat jammer is want ik kwam hier door de jaren heen graag af en toe een broodje halen maar door mijn ervaringen de laatste maanden voel ik me gedwongen hier een review te schrijven… oja net twee broodjes filet americain in de prullenbak gegooid want bruine filet hoor je niet te eten, laat staan verkopen!

Delen Delen
image
Daniel Donk
13 June 2024

De Frietboutique teert op de goede recensies (en zelfs de foto's voor hun personeel werving campagne, ik zie Miverva ertussen staan) van voorheen BEO. Zelf zijn ze een schim ervan. Het eens vermaarde broodje warm vlees met pindasaus zit daar nog verder onder.

Delen Delen
image
Geoffrey Bastiaans
30 May 2024

Voor de derde keer friet gehaald vestiging Laren en voor de 3de keer alleen maar oude patat gekregen vergelijkbaar met bijna chips. Ditmaal telefoontje er aan gewaagd en gewoon indirect voor leugenaar uitgemaakt worden met de opmerking “vreemd want ik heb uw bestelling alleen maar met verse patat gemaakt”. Nooit meer. Jammer dit en des te meer omdat BEO top was. Vandaag, donderdag 30 juni toch weer een keer de friet boutique geprobeerd. Ondanks dat ik zei “nooit meer” in mijn vorige review maar ditmaal ivm. met vriendin welke de keuze had. Er waren 4 gasten binnen. Bestelling gedaan om 19:06 en deze uiteindelijk gekregen 19:41. Op een donderdagavond staan er 2 personeelsleden waar ik alle respect voor heb want dit gaat helemaal nergens meer over. Er zijn uiteindelijk ook 4 klanten weggelopen omdat het te lang duurde want het was druk. Ook niet zo gek natuurlijk op een donderdagavond in Laren. Hebben €36,50 betaald voor uiteindelijk 2 koude broodjes warm vlees en koude patat en andere snack. Tasje met eten stond te wachten op onze 2 milkshakes die nog gemaakt moesten worden tussen alle andere bestellingen van gasten. Nogmaals: personeel kan hier echt niets aan doen maar dit is heel slecht. Priscilla? schijnt de roosters te maken maar kent kennelijk niet het dorp Laren en zijn gasten. Voor mij en vriendin was dit nu echt de allerlaatste poging. Heel erg jammer en €36,50 gewoon weggegooid. Ik zal op deze review waarschijnlijk ook geen reactie krijgen maar eerlijk gezegd zit ik daar ook niet op te wachten. Respect voor het personeel van die avond maar zal niet raar opkijken als die daar niet meer lang zullen werken.

Delen Delen