LakeHouse Binnenmaas

|

Mijnsheerenland

McDonald's Nederweert

|

Nederweert

Highway 51

|

Sint-Oedenrode

Antep Café & Patisserie

|

Rotterdam

Shufu Cuisine

|

Groningen

Café Restaurant De Rotterdammer

|

Stroe

Restaurant Hart van de Betuwe

|

Tiel

Snack en Broodjescorner De Binnenhof

|

Rotterdam

Lunch&Bar 4You

|

Vlissingen

de Keizer Grillroom & Pizzeria

|

Raamsdonksveer

Restaurant HarborHouse Almere Duin reviews

Marinaweg 4, 1361 AC Almere, Nederland
image
3.2 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

20.00%

4

40.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

20.00%
Over Restaurant HarborHouse Almere Duin

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 11:00–22:00
  • Dinsdag: 11:00–22:00
  • Woensdag: 11:00–22:00
  • Donderdag: 11:00–22:00
  • Vrijdag: 11:00–22:00
  • Zaterdag: 11:00–22:00
  • Zondag: 11:00–22:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant HarborHouse Almere Duin in Almere

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant HarborHouse Almere Duin

image
Sonja Immink
1 September 2024

Borrelplankje duurde bijna een uur. 2x niet doorgekomen. Vriendelijk personeel. Comfortable zitten met mooi uitzicht op de haven. Honden zijn ook welkom.

Delen Delen
image
sanne
19 August 2024

Gezellig sfeer op het terras voorgerechten waren lekker. Echter 2 personen die varkenshaas hadden die beide erg doorbakken waren. Dit doorgegeven aan de bieding maar wij kregen ons bord (met doorbakken varkenshaas) terug. Even later kregen wij 1 varkenshaas om te delen, deze was overigens wel goed. Aan de bediening doorgegeven dat er 2 varkenshazen niet goed waren ipv 1 om te delen. De 'manager' werd gehaald en zij gaf het vlees de schuld en kwam niet tot een oplossing maar ging met ons in discussie. Slechte service.

Delen Delen
image
Gertjan van Vliet
31 July 2024

In potentie een erg leuk havenrestaurant, maar er gaan een paar dingen ernstig mis. Ten eerste was het terras niet erg schoon. Er lag veel zand en rommel op het terras en het onkruid tierde welig tussen de stenen uit en de border stond vol met onkruid en brandnetels. Het personeel was vriendelijk en gaf aan de tafel zo af te ruimen toen we gingen zitten (er stonden nog koffie kopjes van de vorige gasten). Helaas werden onze drankjes al bezorgd en lieten ze de kopjes staan. uiteindelijk zelf de kopjes maar op een leeg tafeltje gedumpt ernaast. (doekje over de tafel kwam er dus ook niet van). De biefstuk was ok, maar helaas doorbakken ipv medium zoals ik gevraagd had. Wat ook tegenviel dat we 1 een mini schaaltje friet met een vingerhoedje mayonaise voor 2 personen erbij kregen. Wij hebben dit gemeld en men verzekerde ons dat dit de normale portie was. Wel konden we een portie erbij kopen gaf de bediening aan. Ik bestelde dus een extra portie friet, maar helaas is die nooit gekomen... ook kwam er een keer of drie bediening met drank en eten aan onze tafel wat niet voor ons was. chaos dus. Ook onze 2e ronde drankjes was zoek...(moesten er 2x om vragen) Uiteindelijk toch een extra sterretje omdat de rekening wel klopte.... geen kans op herhalingsgevaar, volgende keer elders eten. Jammer, want het kan een toptent worden.

Delen Delen
image
Miriam G-S
14 July 2024

Een gezellig weerzien met 'de meiden' in een gezellige ambiance. Een fijne kaart met ruim voldoende keuze. Vriendelijk personeel. Wel lastig te vinden met de auto.

Delen Delen
image
Ad Someren
29 April 2023

Tijdens Koningsdag 2023 was de horeca in Duin gesloten ( restaurant Zuyder en op de hoek ). Dat was jammer. Doch HarborHouse was geopend en gelukkig vlakbij. We hadden geparkeerd in de parkeergarage. Makkelijk en goedkoop. Als je nog even boodschappen doet bij PLUS, zijn de 1e twee uurtjes parkeren namelijk gratis. HarborHouse heeft een groot terras met uitzicht op de jachthaven. Leuk dat je de bootjes ziet arriveren en vertrekken. Het was niet druk. De bediening uiterst attent en snel. Na bestelling van onze lunch werden de gerechten in een mum van tijd geserveerd. We hadden gekozen voor een kipsaté met frietjes en een broodje "Visduo" bestaande uit een tonijnsalade en gerookte zalm. Beide gerechten scoorden : heerlijk ! We hebben de lunch vergezeld laten gaan met een chardonnay, ijsthee en een rosé biertje. Het was zeer goed toeven in het zonnetje. Warm zelfs. Na 15.30 uur werd het drukker. Wellicht hadden meer Duin bezoekers ( of bewoners ) de weg naar HarborHouse ook gevonden. We komen zeker terug.

Delen Delen