Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant La Passione

Beatrix de Booij
23 August 2024Helaas hadden mijn man en ik afgelopen week geen beste ervaring. Vol verwachting naar La Passione, een restaurant dat een goede reputatie hoog te houden heeft. Trouwdag en wat te vieren. Op de vraag of er iets speciaals buiten de kaart was, kregen we een verrassingsmenu aangeboden. Dat leek ons wel wat. Kom maar op, spannend. Het voorgerecht was gemarineerde visflinters op een bedje van appelblokjes met bietensaus. Veel te zuur en overheersend. Van de vis was niets meer te proeven en naast zuur was het flauw. Het hoofdgerecht was Argentijnse ribeye met 1 half worteltje en nog iets onduidelijks. Vlees zat vol zenen en was te doorbakken. Was constant bezig om, weinig charmant, de doorgekauwde harde zenen uit m’n mond te halen. Niet weg te krijgen! Mijn echtgenoot had dezelfde ervaring. Als hoofdgerecht ook veel te weinig. Veel te lang moeten wachten op een kant en klaar dessert. Dat was oké maar zeker niet bijzonder. En niets, maar dan ook niets Italiaans terug te vinden in dit menu. Wat een onverwachte bummer!

A Van Dijken
29 July 2024Onlangs aten we bij La Passione. Onze beide kinderen waren op schoolkamp, dus wij konden een avondje uit. Na al die ronkende reviews wilde we graag La Passione uitproberen. Een goed Italiaans restaurant is goud waard. Het werd een teleurstelling zoals wij die nog niet heel vaak hadden meegemaakt. De avond begon ongemakkelijk, omdat we letterlijk meer dan tien minuten moesten wachten voordat ons überhaupt een menukaart werd gebracht. Het was vol binnen, 5 a 6 bezette tafels met twee personen in de bediening, maar wat is de moeite, zou je zeggen. Onze tafel was dicht bij twee groepen van 6 - en omdat de akoestiek in de ruimte bijzonder slecht is, moesten we bijna naar elkaar schreeuwen om onszelf verstaanbaar te maken. Op mijn telefoon staat een app waarmee je decibel kunt meten; omdat het zo absurd luid was, heb ik het geluidsniveau gemeten. Deze zat telkens tussen de 90 en de 100. Dit is schadelijk voor het gehoor. Bizar. Het eten: we hadden het chef’s menu inclusief de spoom. Het duurste menu op de kaart. Na 40 minuten kwam het eerste gerecht. Dit was een burrata met een tomaat en basilicum. Over de burrata waren vlokjes truffel gedrapeerd. In kleine hoeveelheid is dit lekker, maar het was overheersend op de neutrale smaak van de burrata; mijn vrouw kon helaas niet het hele gerecht opeten. Het was te sterk. Veertig minuten later kwam het tweede gerecht; vier kleine stukjes ravioli met een creme vulling, een romig sausje en zoete koekkruimels. De pasta was net wat te al dente, de smaak was laf en de hoeveelheid (we zaten in middels ruim 1,5 uur aan tafel en hadden trek gekregen) zwaar onder de maat. Tussendoor kwam een spoom. Die was lekker, maar ja, een spoom. Inmiddels was buiten een tafeltje vrij gekomen en verzochten we de eigenaar of we ook buiten konden zitten. Dit was geen probleem. De tafel stond schuin en wat ongezellig, maar het was een zegen om even uit dat verschrikkelijke lawaai binnen te kunnen ontsnappen. Weer veertig minuten later kwam ons hoofdgerecht. Lamsvlees met een portsaus en groenten. Het lamsvlees was mooi gegaard, maar had tot onze spijt nauwelijks smaak. De portsaus die erbij opgediend werd, was bijna transparant, miste smaak, of hint van port of stroperigheid en voegde niets toe aan het gerecht. De groenten waren in het geheel niet op smaak gebracht en deels kurkdroog; de puree die erbij zat, bevatte eveneens in het geheel geen kruiden of zout en was zeer fijn van structuur, waardoor we letterlijk babyvoeding aan het eten waren. Tussendoor kwam de chef even langs, ik dacht om te vragen hoe het smaakte. Dus ik begon over de portsaus, maar ik was niet uitgesproken of hij was al weg, want hij had de fles olie bij ons aan tafel nodig voor andere gasten. Tja. Het toetje: een minuut of twintig na het hoofdgerecht werd dit geserveerd. We hadden een pannacotta en tiramisu. Het bord met de panacotta was mooi opgemaakt, maar ook deze gerechten ontbeerden elke smaak. De tiramisu was veel te vloeibaar en de panacotta bevatte veel te veel gelatine en had daarnaast wederom nauwelijks smaak. Het waren geleiige hapjes room. Geen vanille, nauwelijks suiker. Al met al, een zwaar teleurstellende avond. De wachttijd voor de gerechten was veel te lang, omdat het stuk voor stuk gerechten waren die voor 90% al voorbereid (kunnen) zijn, en die je in 1 of 2 minuten op een bord legt. De smaak was zwaar onder de maat en de hoeveelheden waren niet wat je voor deze prijs (63 euro voor een menu) mag verwachten. Bij de rekening was 10% afgetrokken van onze hoofdgerechten. Dit werd verder niet toegelicht. Misschien vanwege de overlast, of het voorgerecht wat mij vrouw half moest laten staan. Ondanks andere goede reviews is dit een restaurant dat wij actief zouden afraden. Er zijn genoeg plekken waar je veel lekkerder eet, in een betere setting voor een betere prijs.


Diny van Hal
30 June 2024Tijdens onze wijn & spijs route was dit het eerste restaurant waar we om 12 uur begonnen. Het weer was fantastisch waardoor we lekker buiten op het terras konden zitten aan de Noordeindse weg. We kregen een licht gekoelde rode wijn, ontzettend lekker met een pasta bechamel.
