Van Kempenhof | Kleine Camping Midden-Limburg

|

Melick

Café NR5

|

Huissen

Brasserie Oostplein

|

Roosendaal

La Siciliana

|

Wijk bij Duurstede

pork best beef best

|

Dodewaard

Health Food Wall

|

Schiphol

New Hong Kong House

|

Culemborg

Messo's

|

Purmerend

Stations Cafetaria Boxmeer

|

Boxmeer

Wereldrestaurant Crystal Wok

|

Zaandam

Cafe de Klinker reviews

Simon van Capelweg 111, 2431 AE Noorden, Nederland
image
3.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

40.00%
Over Cafe de Klinker

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 10:00–01:00
  • Dinsdag: 10:00–01:00
  • Woensdag: 10:00–01:00
  • Donderdag: 10:00–01:00
  • Vrijdag: 10:00–02:00
  • Zaterdag: 10:00–02:00
  • Zondag: 10:00–01:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Cafe de Klinker in Noorden

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Cafe de Klinker

image
Tineke Ligtvoet
20 July 2024

Gezellig bruin eetcafé we hebben goed gegeten ik had een hamburger met patat en de andere hadden een ossenhaas spies met champignonsaus en patat en wat salade de prijzen waren billijk in ieder geval niet te duur erg vriendelijk personeel hebben niet lang hoeven te wachten komen zeker nog een keer terug

Delen Delen
image
Koos Slingerland
19 July 2024

Vanmorgen kwam ik tijdens een fietstocht op jullie terras terecht. Lekker, koffie met appeltaart! Oké, de slagroom was perfect. De appeltaart ook wel lekker, al was de onderkant niet helemaal gaar. Toen het "kopje koffie". Jullie bedoelen daarmee zeker dat half gevulde vingerhoedje?! Wat een aanfluiting zeg. Op zo'n manier kan je met 1 pak koffie wel €100 binnenhalen. Één ding is zeker: Mij zie je bij jullie nooit meer terug!! Groeten, Koos.

Delen Delen
image
Sim Kaptein
1 July 2024

Geweldige uitsmijter gegeten waar de kaas en ham mee gebakken is. Waar andere eetgelegenheden ham en kaas zo koud op de boterham gooien worden ze hier mee gebakken.... heerlijk

Delen Delen
image
hannie jans
23 June 2024

Ik had hier voor 19 juni voor een groep van 12 gereserveerd en aangegeven dat er 2 mensen glutenvrij moesten eten. Dat was geen probleem werd er gezegd en het werd genoteerd. We zouden om 11uur koffie drinken, gaan wandelen en om 17.30 uur terug komen voor het eten. Toen we terug kwamen begon de misère al gelijk. Het noteren en brengen van de drankjes ging in etappes. Vervolgens bestelden ongeveer 5 mensen een voorgerecht. Er was een beperkte keuze uit 3 voor- en 3 hoofdgerechten. Het duurde 45 minuten voordat de voorgerechten werden gebracht, variërend van 2x mosterdsoep, carpaccio en 2x een bordje garnalen. Vervolgens zaten we 90 (!) minuten te wachten op het hoofdgerecht. De meesten van ons hadden echt honger na een wandeling, het duurde erg lang en steeds als we informeerden of het eten al kwam werd ons verteld dat het zo kwam. Uiteindelijk werd het dus 19.45 toen het eten gebracht werd. De dames die glutenvrij aten kregen een bordje met een biefstuk met een beetje jus of twee kleine sliptongetjes. Op de vraag of daar nog iets bij kwam, vroeg degene die bediende tot onze grote verbazing "wat had u dan willen hebben?" Wat groenten natuurlijk en frietjes. Toen bleek dat men niet wist of de groenten glutenvrij waren en duurde het wederom 20 min voordat "de groenten" kwamen (omdat men die voor de zekerheid maar opnieuw had klaar gemaakt): 1/8 maïs kolf, 2 groene asperges en één aardappel. Intussen was het vlees en de vis al op natuurlijk. We kregen een zakje patat dat we met 2 personen moesten delen en 2 bakjes sla die we met zijn twaalven moesten delen. Ik vroeg naar de manager, dit bleek een jongeman uit de keuken te zijn. Deze had voor alles wat ik zei een "ja maar" klaar. Waar ik nog het meest boos over was waren de reactie van de "manager". Als deze had erkend dat eea mis was gegaan, excuus haf aangeboden en had gezegd u krijgt gratis iets te drinken (koffie/thee)...... Ik schrijf "manager " omdat de hele zaak werd gerund door jonge mensen. De echte manager/eigenaar zat waarschijnlijk thuis achter een goede maaltijd en een lekkere bak koffie te genieten van zijn vrije tijd, terwijl in zijn tent alles in de soep liep. Voor het biefstukje met "groenten, 5 patatjes en geen salade (want die durfde mevrouw niet meer te eten) moest 25euro worden afgerekend met als excuus dat ze alles had kunnen eten. Zeer, zéér teleurstellend en nee, mij zien ze hier niet meer terug, nog niet voor koffie. Als ik overige reviews lees lijkt het er bijna op dat vaste gasten en prima bediening en service krijgen en als je van buiten komt niet.

Delen Delen
image
Jeroen de Visser
18 June 2024

Overdekt terras, koud bier en leuke vriend. Het recept voor een leuke avond. Prima service van een gastvrije staf

Delen Delen