Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van ROAST it
Ruben
9 September 2024Gisterenavond hebben we voortreffelijk gedineerd bij Roast It, gelegen in het hart van Borne. Ik kan het iedereen van harte aanraden om hier eens te gaan eten. We werden verrast met een proeverij van de chef, een creatieve combinatie van aardappelchipjes met ras el hanout kruiden en een heerlijk sausje. Ook de Sint-Jakobsschelp was verrassend goed bereid, zelfs voor iemand die normaal niet zo van vis houdt. Het voorgerecht bestond uit een broodmandje met huisgemaakte dips, een veelbelovende start van de avond. Als hoofdgerecht werd ons een royale plank met vlees geserveerd, perfect om samen te delen. De kwaliteit van het vlees is uitmuntend en de bereidingswijze subliem, met als hoogtepunt de diamanthaas die letterlijk op de tong smolt. Ook de bacon loaded fries was een verrassende en geslaagde toevoeging. Het diner werd afgesloten met een heerlijke crème brûlée, verfrist met een vleugje citrus. Een verrassende draai aan een klassiek dessert. De service was bovendien voortreffelijk; de bediening was snel en erg attent, wat de ervaring extra aangenaam maakte. Voor liefhebbers van kwaliteitsvlees is Roast It absoluut een aanrader. Het is zeker de moeite waard om een keer langs te gaan!
Mark Bast
11 May 2024Vanavond heerlijk gegeten bij Roast It. Niet alleen de sfeer was geweldig, het eten was van hoog niveau en iedereen daar doet zijn uiterste best om je een geweldige avond te geven en ervoor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Zeldzame hospitality. Aanrader dus.
Richard Prins
17 March 2024We hebben gisteravond heerlijk gegeten bij Roast it te Borne. Het personeel die ons bedienden zijn van een hoog niveau. Ook de eigenaar is top met veel kennis en leuke humor. Share dinner was gisteravond ons motto. Na een heerlijk voorafje hebben we een top voorgerecht genuttigd zoals gestoomde broodjes met pull pork en een carpaccio. Als hoofdgerecht heerlijke buikspek met een knapperige korst, bavette die heerlijk mals is. Daarnaast de gamba’s die smelten in je mond. Als nagerecht keuze uit diverse ijsgerechten. Kortom echt een aanrader om hier een avondje te gaan eten. Tevens geeft David ook nog prachtige leerzame workshops in BBQ.