Restaurant Bij Erik reviews

Sluisplein 11, 2266 AV Leidschendam, Nederland
image
3.2 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

20.00%

4

20.00%

3

20.00%

2

40.00%

1

0.00%
Over Restaurant Bij Erik

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 12:00–16:30, 18:00–22:00
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 12:00–16:30, 18:00–22:00
  • Donderdag: 12:00–16:30, 18:00–22:00
  • Vrijdag: 12:00–16:30, 18:00–22:00
  • Zaterdag: 12:00–16:30, 18:00–22:00
  • Zondag: 12:00–16:30, 18:00–22:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant Bij Erik in Leidschendam

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant Bij Erik

image
Kesh
3 May 2024

Vandaag met 3 personen de 5e gangenmenu en voor 2 personen de wijnarrangement en 1 BOB arrangement genomen. Eten was lekker, de wijnen erbij...tja. dessert was heerlijk, maar de dessertwijn viel helemaal weg. We hadden een gang met coquille, coquille nergens te bekennen.Te weinig personeel. In zo'n mooie restaurant met 1 personeel die Engels spreekt waar je de helft niet verstaat., jammer. Eindstand...de rekening. We hadden gereserveerd via Loes Heerlijk. 50 eu per 5-gangen, maar op de rekening stond 65 eu per 5-gangen, als je niet oplet na al die wij tjes.... Pluspunten aan de jonge hulpkok die super enthousiast was!

Delen Delen
image
Ilayda de Haij-Özyildiz
12 April 2024

Wij hebben voor het eerst in dit restaurant gegeten. Wij hadden redelijk hoge verwachtingen die het restaurant helaas niet heeft kunnen overtreffen. We kozen voor het 6-gangen menu met een bijpassend wijnarrangement. De gerechten waren in het algemeen niet bijzonder. De amuse was o.a. een klein kaasbroodje dat niet in de smaak viel bij ons gezelschap van 4 personen. De tonijn als eerste gang was prima, maar niet bijzonder bereid. De coquille was te lang gegaard en er waren twee gerechten afgekoeld nadat ze waren geserveerd. Het gerecht met de dumpling en eend was veel te zout. In het algemeen kan ik parelhoen waarderen maar in dit restaurant was het ook niet bijzonder bereid. De tarte tatin van appel was wel een succes. Wat betreft de wijnen hadden we zeker meer uitleg verwacht. Het werd geserveerd en uitgelegd door een vriendelijke jongedame die door haar jonge leeftijd niet veel ervaring heeft met wijn. Er werd vermeld dat ‘we het etiket kunnen lezen als we willen weten welke druiven er aanwezig zijn’. Er werd twee keer dezelfde wijn geserveerd bij twee verschillende gangen, omdat ze bij beide gerechten zouden passen. Dit was ook een teleurstelling. De bediening was heel vriendelijk maar nog een beetje knullig. Vaak werd vergeten om wat voor gerechten het nou precies ging. Voor het bedrag (€125 pp) dat we hebben betaald hadden we zeker meer bijzondere gerechten verwacht dat op z’n minst de juiste temperatuur hebben, een sommelier en een gastvrouw/heer die weet waar die het over heeft. Voor ons iig niet voor herhaling varbaar.

Delen Delen
image
Pieter van Dijk
3 March 2024

Kleine gerechtjes volle glazen. Eten was goed maar heeft nog wel wat aandachtspunten. Sint Jacob mossel was te gaar. Schorseneren overheerst door kaaskoekjes. Portie bij het hoofdgerecht mag wel wat groter.

Delen Delen
image
Jolan Verbeek - Scoperta di Vino
18 February 2023

Als je van gerechten houd met een uitgesproken smaak ben je hier aan het goede adres. De borden worden mooi opgediend. Persoonlijk houden wij van verfijndere smaken en vonden wij de gerechten teveel één hoofdsmaak hebben. Het was zo gezegd geen bomexplosie in de mond. Bij binnenkomst werden we begroet en naar onze tafel begeleid. Personeel was erg gehaast. Ze renden bijna door de zaak. Één dame maakte een heel kort praatje de overige personeelsleden gaven geen persoonlijke aandacht. De standaard dingen werden ons gevraagd en de beschrijving van de wijn werd opgerakeld. Tafels staan te dicht op elkaar waardoor je letterlijk het tafeltje naast je kan verstaan. Ondanks dat het een kleine en leuk ingerichte zaak is was het er erg gehorig.

Delen Delen
image
Simone Meijnders-Thijssen
21 June 2022

Wij waren al meerdere malen getipt over Bij Erik, dus zin in een leuke avond. En in het kleine restaurantje kan je echt verrassend lekker eten! We kozen het zes-gangen menu en alle gerechten waren prachtig opgemaakt, geurend en zeer smaakvol. Vooral het gerecht met de coquille was fantastisch. De rode mul (met kreeftenbisque), de hoender (sappig, perfect gegaard) en het lam waren ook echt erg lekker. Daarnaast hadden de twee mensen in de bediening alles goed onder controle: zeer attent en professioneel. Het menu wisselt maandelijks dus zodra het nieuwe menu online staat, komen we zeker weer terug!

Delen Delen