Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van In de Oude Stempel

Manon
24 August 2024Via Dining City van een 4-gangen menu genoten bij dit mooie restaurant. De amuses, gerechten en pre-gerechten zijn stuk voor stuk heel lekker. Behalve dat elk gerechtje er geweldig uitziet tot in de puntjes wordt je qua smaak ook bij elk gerechtje verrast. Soms lijkt het of de obers nog een beetje onzeker zijn, maar vriendelijk zijn ze zeker en met ze lachen kan je ook. Erg genoten van dit bib-gourmand restaurant. Qua sfeer een puntje lager gegeven. Ik kom vaker bij een michelin (aanbevolen) restaurant, maar heb nog nooit meegemaakt dat het keukenpersoneel met vaat, borden en andere zaken door het restaurant loopt. Dat gebeurt hier de avond door. Ook een aandachtspuntje is dat ze in de toilet kleine handdoekjes hebben om ke handen mee af te drogen, maar geen plek hebben voor de gebruikte handdoekjes. Die worden dus door iedereen op het randje of naast het toulet gedeponeerd. Met een richel en een bordje kan dit bijvoorbeeld makkelijk in het kastje onder de wsbak ofzo.


Robert Mares
27 June 2024Ontdek hoe onze gezellige avond met vrienden om 25 jaar vriendschap te vieren een absurde wending krijgt. Het start met heerlijk eten in dit The MICHELIN Guide aanbevolen restaurant. Mooie en smaakvolle amuses gevolgd door diverse heerlijke gangen. Totdat tijdens het hoofdgerecht op een van de borden onder de saus iets vreemds ligt. Dit blijkt een haar te zijn. De bediening geroepen. Tot onze verbazing begint de bediening aan tafel de haar te bestuderen. We verzoeken haar het bord mee te nemen. Vervolgens zien we hoe in de open keuken het bord en de haar wordt bestudeerd door de gehele keukenbrigade. Wij hebben inmiddels onze borden leeg. We zeggen dat het nu vooral om gaat hoe ze het oplossen. Onze verbazing is nog groter als even later met het meegenomen bord bij onze tafel staat en zegt dat ze hebben het bestudeerd en de haar is van niemand van het team. We staan perplex. Wij worden door hem als leugenaar neergezet. De tafelgenoot geeft aan het bord niet terug te hoeven. Het genieten is voorbij. We zijn compleet in shock. We bestellen wel nog het toetje. De eigenaar komt zelf met de kaaswagen. Echter geen woord over de haar op het bord. Bij het afrekenen hebben we de haar nogmaals benoemd. En vooral dat de reactie ons enorm heeft verbaasd. Die haar is vies en vervelend. Maar wat ons het meeste shockt is dat we als leugenaar worden weggezet. Als de kok of bediening naar ons toe was gekomen, excuses had gemaakt en de vraag had gesteld of zij een nieuw bord had gewild (wat ze zou weigeren), dan was het opgelost. Het feit dat het bord waar iedereen boven heeft gehangen om de haar te bestuderen was de volgende misser. Had het dan op een schoon bord geserveerd… Het totaal gebrek aan empathie voor ons als gast maakt dat we hier niet meer terugkomen. Ondanks het lekkere eten, geen haar op ons hoofd (uh bord) die daaraan denkt. Wat zou jij doen?

Tineke Verdonschot
11 January 2024Vanavond hier verrassend lekker gegeten. In eerste instantie zonder verwachting naar binnen gegaan. Bij binnenkomst een simpele, maar chique uitstraling. Het gevoel van een top restaurant, maar wel met een laagdrempelige sfeer. Na 3 heel leuke amuses werden de verwachtingen wel heel hoog. Een lekker vers broodje. En het 4 gangen menu van de chef heeft die verwachting dubbel en dwars waard gemaakt. Het voorgerecht was een plaatje en zo ontzettend smaakvol, het tussengerecht een fantastische combinatie. Het hoofdgerecht, dat verschillende texturen en bereidingen samenbrengt op één bord. Tussendoor kwam een amuse, een ijsje viel iets minder bij ons in de smaak, beide geen ijsliefhebbers. Hierna volgde het kaasplankje, we mochten zelf kiezen, of onze wensen/smaken doorgeven en er zou een selectie gemaakt worden door de chef himself. Uiteraard voor de tweede optie gekozen. Vol passie vertelde hij over de kazen en kregen wij een mooi bordje met veel informatie over deze kazen. Al met al een leuke, smakelijke avond en ook complimenten voor de heer die ons bediende, correct, vriendelijk en zeer gastvrij.

Eelko Muns
7 March 2020Mooie locatie, beetje chic maar prima prijzen, dat is altijd een fijne combinatie. Wij hadden het keuzemenu van vijf gangen. Het menu kwam wel een beetje stroef op gang qua smaken, behalve een kerrie-kletskop waren de smaken niet zo uitgesproken. Dat gold voor de amuses en ook de eerste gangen waren niet hoog op smaak. Het broodje was dan wel weer heerlijk. Eigenlijk leidde alles naar gang 4, wat ook wel weer goed was natuurlijk, maar we hebben ons een tijd lang afgevraagd of het nog spannend zou worden en dat is toch een beetje jammer. Gang 4 was echt wel heerlijk! Het dessert zou vooral banaan moeten zijn maar een passievruchtsaus voerde de boventoon. De ring van saus bij het dessert zag er hetzelfde uit als de eerder gepresenteerde ring van kaassaus. Dat maakte ons even een beetje terughoudend om ervan te eten Waarom dan toch vier sterren? Het was al met al gewoon een lekker diner! De verwachtingen die we hadden waren alleen een stapje te hoog voor dit menu. Verder was de sfeer leuk en ongedwongen en vonden we ook de open keuken fijn om naar te kijken. Zie je toch hoe serieus de koks allemaal bezig zijn. Leuk!