Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Visrestaurant De School

Bouke Woudstra
7 September 2024Zeldzaam slecht gegeten! Ik had de sliptong besteld, maar kreeg die na lang wachten, zo slecht klaargemaakt als ik nog nooit gezien heb. Volledig ontdaan van het vel, en ook waren de normaal zo krokant gebakken zijkantjes volledig verwijderd. Duidelijk een kok die niet van vis houdt, of kant en klaar voorgebakken afgeleverd door de groothandel. Dit was ook het geval met de opgediende groenten: van die afgeronde fabrieksworteltjes, zoals je die 50 jaar geleden bij vandervalk kreeg, alleen waren deze al 6 x eerder opgewarmd in de magnetron… ook was er een bakje sperziebonen: zelfde verhaal , maar met een bruin sausje erover, waarschijnlijk ingekookt van de resten van de afgelopen weken. De frietjes waren redelijk, maar de gebakken aardappeltjes (of wat daar voor door moest gaan) waren slap, nat en smakeloos. Om wat positief te eindigen: mooie locatie, en aardige bediening. Maar een zeer slechte prijs/kwaliteits verhouding! Jammer

Bert Ijsinga
6 September 2024We gingen naar theaterstuk, De grote vloed. Kwamen uit friesland. Hadden restaurant benaderd of we de camper op hun parkeerplek mochten hebben. Zodat we naar het stuk konden lopen. Dit werd door medewerker Iris spontaan goedgekeurd. Nog bedankt daarvoor. We hebben heerlijk gegeten. Met lekker ijs na. We waren al getipt dat eten ok zou zijn. Mooie locatie met personeel die met inzicht en fatsoen bij de tafels langsgaan.Vanaf de weg zie niet echt het restaurant maar als je er achter komt...sfeervol. Komen we op doorreis weer in deze omgeving dan is een tussen stop niet uitgesloten. Bert en Joke.

Sharon 1988
11 August 2024Locatie; prima, heerlijk in de tuin kunnen zitten. Bediening; snel, en vriendelijk. Er zijn echter wel wat punten die aangepakt moeten worden... de peper en zout vaatjes zijn niet handig, er komt verschikkelijk veel uit, zonde van je vis die ongekruid op je bord ligt (wat prima is, wanneer je het zelf degelijk kan kruiden) peper en zout molen zou beter zijn. Ook mag er meer aandacht besteed worden aan hygiëne, borden en bestek waren vies. De visschotel is een leuk idee, verschillende soorten vis. Alleen zou de chef zich mogen verdiepen in de soorten bereiding hiervan. Zalm was droog. Friet prima, salade schaars, gebakken aardappels rauw. Voor het geld wat je uitgeeft zou je iets meer mogen verwachten...

Maaike Hoogland
24 July 2024Wij hebben hier gegeten en de 70e verjaardag van mijn vader gevierd. Er was te weinig personeel en daardoor moesten wij lang wachten wat vooral met kleine kinderen erg vervelend is. Het eten was ok, geen culinaire hoogstandjes maar dat hoeft ook niet altijd. Wat vooral teleurstellend was dat de kinderen geen koekje mochten (al dan niet tegen betaling) toen de volwassenen koffie kregen omdat dit bij de koffie hoorde. Dat wij voor meer dan 300 euro gegeten hadden en wij heel lang op het eten moesten wachten omdat zij te weinig personeel hadden deed niet terzake. Wel vonden zij het noodzakelijk onze kinderen op te voeden omdat quote: "teleurstellingen bij het leven horen en zij dat moeten leren." Pardon!? Zeer vreemde gang van zaken en blijkbaar is er in mijn opvoeding ook wat mis gegaan want ik kan niet met deze teleurstelling omgaan en zal er niet meer komen. Jammer want de kinderen hebben er leuk gespeeld en lekker van de kibbeling gegeten.
