Restaurant & Snackbar Bij Hup

|

Pesse

Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg

|

Middelburg

Taverne de Visscher

|

Marken

Amon

|

Alkmaar

Eetcafé Wijmpje Beukers

|

Amsterdam

Santa Maria Pizzeria

|

's-Hertogenbosch

Beachclub Fuel

|

Overveen

Chef Amigo

|

Zandvoort

Buoni Amici

|

Hoofddorp

Chez Pierre

|

Kaatsheuvel

Ristorante Pizzeria Vreeswijk reviews

Oude Sluis 7, 3433 ZC Nieuwegein, Nederland
image
2.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

20.00%

4

0.00%

3

20.00%

2

40.00%

1

20.00%
Over Ristorante Pizzeria Vreeswijk

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 16:00–21:30
  • Dinsdag: 16:00–21:30
  • Woensdag: 16:00–21:30
  • Donderdag: 16:00–21:30
  • Vrijdag: 16:00–21:30
  • Zaterdag: 16:00–21:30
  • Zondag: 16:00–21:30
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Ristorante Pizzeria Vreeswijk in Nieuwegein

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Ristorante Pizzeria Vreeswijk

image
Arnold Jongerhuis
10 September 2024

Bediening (iets te bijdehand)en keuken konden werkdruk niet aan..veel te lang moeten wachten op eten. Kwaliteit eten niet goed...zalm niet gaar als ook patat Locatie ontzettend leuk maar valt weg door opeenstapeling van factoren.

Delen Delen
image
Hans Draaijer
1 September 2024

Na de bestelling van het koude voorgerecht en hoofdgerecht geplaatst te hebben begon het wachten op ons eten. Inmiddels al 45 min verder werden er 2 hoofdgerechten aan onze tafel aangeboden, deze hadden wij niet besteld. Na 60 min toch maar eens gevraagd hoe het ermee zat en wat bleek onze bestelling was schijnbaar niet geplaatst bij de keuken en of we opnieuw de bestelling wilden doorgeven ? Ditmaal maar zonder voorgerecht de bestelling opnieuw opgegeven en dan verwacht je eigenlijk dat deze dan met spoed word bereid maar helaas weer minimaal een half uur wachten voordat we dus na 90 min onze gerechten kregen ???? Volgende teleurstelling dat de pizza bodems niet vers zijn maar volgens ons fabrieksbodems die ze afbakken. De bodem smaakt niet naar pizza maar naar broodsmaak gelijk aan de kant en klare verpakkingen die je in de supermarkt kan kopen. Echt zonde want wat er op de bodem lag zag er verder goed en smakelijk uit. De pizza verdient hoofdzakelijk door de bodem iets wat je niet hoort te eten bij een Italiaans restaurant helaas. Dit is geen aanbeveling is onze mening.

Delen Delen
image
Erik
6 August 2024

Zoals vaker pizza besteld bij Pizzeria Vreeswijk (via Thuisbezorgd). Deze keer was echter de laatste keer. De kwaliteit van de pizza’s is ontzettend hard achteruit gegaan en deze keer kan ik niet anders dan zeggen dat ik er totaal niet van heb genoten. De bodem en rand is gedeeltelijk zwart en zo hard dat je er iemand mee dood kan meppen. Bovendien ben je na een halve pizza uitgeput van het vele kauwwerk om alles weg te krijgen. Daarnaast zijn de pizza’s dusdanig zout dat je nieren zich spontaan klaar maken voor de dialyse. Als je er dan eindelijk genoeg van hebt, hang je een half uur onder de kraan om water te drinken. Zonde. De pizza’s van Pizzeria Vreeswijk waren voor mij jarenlang de onbetwiste nummer 1 in Nieuwegein, maar na deze keer ga ik toch op zoek naar een ander adresje.

Delen Delen
image
Henk Van Dam
21 July 2024

Al vaak in dit restaurant gegeten en eten was altijd erg goed, lekker en snel op tafel. Deze keer, zondag 18.15 u aanwezig met 10 personen. Niet druk in het restaurant, maar eten stond pas rond 20.00 u eindelijk op tafel. En het eten was van kwaliteit niet zoals we gewend zijn. Misschien eenmalige teleurstelling. Ik hoop het. We gaan nog wel een keer hier eten. Maar als het dan weer tegenvalt, dan zal dat de laatste keer zijn.

Delen Delen
image
Eveline Corvers
1 October 2023

Heerlijk gegeten, supervriendelijk personeel, alle wijzigingen van bijgerechten was mogelijk en niet duur! Persoonlijk zou ik het wel leuk vinden als de dames ipv in hoodies/joggingtruien etc een blouse zouden dragen, net iets meer gekleed 😉. Maar het doet niks af aan de service!!

Delen Delen