Prins Heerlijk

|

Nijkerk

Wijnbar Pompeï

|

Leeuwarden

Bistro ‘T Koetshuys

|

Vinkeveen

Grote Keizer Bowling & Kinderspeelpararadijs

|

Leeuwarden

the Old Bakery

|

Bergen op Zoom

Brasserie Geen Idee

|

Rotterdam

Pizzeria vino

|

Annen

Brasserie Danthé

|

Waalwijk

Lunchroom de Dorpskamer

|

Wolvega

Las Carretas - Oldenzaal

|

Oldenzaal

Bij Ons Vaassen reviews

Riezebosweg 20, 8171 MG Vaassen, Nederland
image
2.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

0.00%

4

20.00%

3

40.00%

2

0.00%

1

40.00%
Over Bij Ons Vaassen

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 09:00–21:00
  • Dinsdag: 09:00–21:00
  • Woensdag: 09:00–21:00
  • Donderdag: 09:00–21:00
  • Vrijdag: 09:00–22:00
  • Zaterdag: 11:00–22:00
  • Zondag: 12:00–21:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Bij Ons Vaassen in Vaassen

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Bij Ons Vaassen

image
Sühre Sühre
22 August 2024

Lekker gegeten, de gambas gebakken in knoflook leek gebakken in paprika poeder... dat was minder. zou wel makkelijk zijn als er een allergenen kaart is zodat je kan zien waar wat in zit. dit i.v.m. koemelkallergie. Misschien handig om deze erbij te maken? En een eventueel kindermenu op de kaart plaatsen? De service was minder want de vraag was bij de salade Mayo dille appart i.v.m. de allergie zodat onze zoon wel sla kon krijgen... Zat dit er helemaal niet meer bij.... Verder prima hoor tenminste de vorige keren dat we waren.

Delen Delen
image
D Boonstra
17 August 2024

We hadden sate van de haas 300g en spareribs. De gebakken aardappelen bij de spareribs waren niet gebakken maar gefrituurd.. Het was goed eten. Heb trouwens wel veeeel beter gehad.. Dit kon door de beugel. De ijsjes waren wel goed voor 4 euro. Ze zijn van softijs gemaakt maar wel de romige lekkere. Personeel vrolijk en goed gehumeurd. Jammer van de ligging je kijkt tegen een vuilstort aan.

Delen Delen
image
Peter Paul kleinlooh
10 August 2024

Ok, ga er maar even voor zitten, dat deden wij ook midden in het pittoreske industrieterrein van Vaassen. De verlepte diepvries groente uit de magnetron gingen gepaard met schoenlappen die entrecote heette. En dat alles onder het genot van loeiende auto stofzuigers! Had ik al gezegd dat Bij Ons pal naast de autowasserette ligt? Oh ja het uitzicht was fenomenaal, namelijk recht op de milieustraat. Gebakken aardappeltjes blijken hier gefrituurd te worden. Gelukkig konden we genieten van gecoverde hits, omdat Dennis geen Buma stemrecht wil betalen. Personeel overigens prima! Al met al een hele beleving, behalve voor de smaakpapillen. Een dikke: NO GO! Bedankt Dennis!

Delen Delen
image
Richard
26 May 2024

Ter plaatse met kinderen 7, 4 en 1 jaar. Zijn we op de boven verdieping gebracht. Dat was het enige puntje. Bij het eerste contact met serveerster hebben we alleen een menukaart gekregen (kinderen een speciale, erg leuk!) niet naar drinken gevraagd. Bij bestellen van het drinken meteen eten er bij. Eten was niet het heetste maar wel goed genoeg. De smaak was heerlijk. We hebben allemaal genoten.

Delen Delen
image
J J M van Est
16 August 2023

Naar lang wachten denk 30 tot 45 minuten (hadden wel voorafje genomen) Werkelijk waar super slechte (bereide) spareribs gegeten, proeft als in seal verpakte opgewarmd in heet water, waar je per ongeluk stukken niet onder water hebben gelegen waardoor koud gereserveerd word. Haal je een serveerster om het aan te geven, weet die helaas niet zo goed wat ze er mee moest, hebt het maar mee laten nemen want betaal best veel voor dit Menu 18 euro nog wat, waarbij ik de porties ook erg klein vindt tegenover de prijs (hadden er ook nog een twee van) Ga je afrekenen denkt een andere serveerster ook nog eens het mee genomen eten, mijn te laten betalen. Word ze ook nog onbeschoft en denkt zei in discussie te gaan over hoe het smaakte nou denk ik toch niet. De sterren voor service zijn ook voor de dame en heer die gelopen hebben, zaten namelijk boven en ga hen niet afkraken. Erg jammer dit. Mijn niet meer gezien, ongehoord en onbeschoft.

Delen Delen