Restaurant Bravoure reviews

Spirituslaan 4, 4611 RN Bergen op Zoom, Nederland
image
4.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

0.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Restaurant Bravoure

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 16:00–00:00
  • Donderdag: 16:00–00:00
  • Vrijdag: 12:00–00:00
  • Zaterdag: 12:00–00:00
  • Zondag: 12:00–00:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant Bravoure in Bergen op Zoom

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant Bravoure

image
Remke Goddrie
24 June 2024

Met twee personen hier gegeten op zaterdag 22 juni. Bij onze tafel aangekomen roken en zagen we al dat er een hele grote hond twee tafels verderop lag. Dat kan gewoon niet in een restaurant als dit. Maar goed, we hadden ons er erg op verheugd, dus maar wel gebleven. Als hoofdgerecht een ossenhaas, die helemaal perfect was, en een prime meat dry aged whiskey blended steak. De laatste kost maar liefst 60 euro, en dat is het niet waard. Dat vlees was niet mals en zaten veel zenen in. Ook onze serveerster liet wel wat steken vallen. We moesten wel erg lang wachten op de kaart, die we nog even wilden zien voor het nagerecht. En ook de Italian koffie ging niet goed. Ze kwam vertellen dat de irisch koffie tegelijk met de parfait zou komen. Toen we duidelijk hadden gemaakt dat het om een Italian koffie ging, kwam deze helemaal niet meer. De parfait was al opgegeten toen we maar aan de bar gevraagd hebben waar de Italian koffie bleef. Al met al redelijk gegeten maar prijs/kwaliteit is niet goed. Ons zien ze daar denk ik niet meer terug.

Delen Delen
image
varkjes
23 April 2024

Geweldig gegeten! Ontzettend lekker vlees . Probeer de dry aged steak. Iets duurder. Maar voor de echte vleesliefhebber zijn prijs meer dan waard! Ook een bijzondere aanrader is de huisgemaakte "snicker" als toetje. Heel apart!

Delen Delen
image
Melanie Van Esch
24 February 2024

Ontzettend genoten! Fijn en vriendelijk ontvangst. Voorgerecht burrata om te delen, hoofdgerecht porterhouse for two met een flesje primitivo en dessert pecan pie met lekkere cocktails. Het eten was voortreffelijk. De porterhouse is dan wat prijzig maar zeker de moeite waard. De kok kwam het stuk vlees laten zien en heeft tussendoor nog gevraagd of het allemaal naar wens is. Tof dat de kok dat komt doen, dat voelt toch speciaal wanneer hij aan je tafeltje komt. De wijn werd regelmatig bijgeschonken waardoor je echt het gevoel hebt dat je lekker verzorgd wordt. Bediening is vriendelijk en probeert je echt goed te helpen. Niks anders dan complimenten voor een restaurant wat eigenlijk nog in startblokken staat.

Delen Delen
image
Mitch Sprinkhuizen
4 January 2024

Vanavond (04-01-'24) onverwacht gedineerd bij Bravoure. Wat een Restaurant! Eenmaal binnen super vriendelijk personeel, Ikzelf heb een melk allergie en daar werd werelds rekening mee gehouden! Bij alles wat ik wilde bestellen of uiteindelijk had besteld, werd of direct genoemd of nagevraagd of ik hetgeen wat ik vroeg, werkelijk kon eten. Met de bereiding van het hoofdgerecht rekening gehouden, Het dessert is "aangepast" aan mijn allergie, Ik had hetgeen wat op de kaart stond (pina colada) maar met een speciale Melkvrije twist. Het ontwerp, design, inrichting, aankleding van het restaurant klopt, aan alles is gedacht! Een hele dikke aanrader! Mitch & Paulina

Delen Delen
image
M Hees
26 October 2023

Heel vriendelijk ontvangen en we hadden een heel fijn plekje gekregen bij het raam. We kregen brood van het huis met heerlijk kruidenboter. Als voorgerecht hadden we de zeebaars die verrassend was en de garnalen met kreeftensoep die ook heerlijk was. Daarna de tonijn met een heerlijk bakje warme groente,salade,en friet en mn partner had 400gr biefstuk met pepersaus en extra champignons wat ook allebij lekker was. Het toetje moet je niet overslaan want die vonden wij allebij super lekker.

Delen Delen