Bistro Pampus reviews

Kamperstraat 40, 8011 LM Zwolle, Nederland
image
4.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

20.00%

4

60.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Bistro Pampus

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 17:00–00:00
  • Woensdag: 17:00–00:00
  • Donderdag: 17:00–00:00
  • Vrijdag: 17:00–00:00
  • Zaterdag: 17:00–00:00
  • Zondag: 17:00–00:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Bistro Pampus in Zwolle

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Bistro Pampus

image
Frans Planken
4 September 2024

Sfeervolle bistro, leuke kaart, fantastische kwaliteit, uiterst vriendelijke bediening, goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom aanrader!

Delen Delen
image
Jefta Oldenbroek
15 June 2024

Afgelopen week besloten we naar Pampus te gaan. Geen van ons drieën was hier nog geweest, maar al talloze keren hebben we nieuwsgierig naar binnen gekeken. Na de kaart bekeken te hebben besloten we te reserveren. Naast de ontspannen en vriendelijke houding van het personeel viel me de placemat-kaart op. Eerlijk gezegd was ik daardoor onterecht bevooroordeeld; ik dacht altijd dat dit alleen maar bij cafetaria's het geval was en dit een voorbode zou zijn voor de kwaliteit van het eten. Dit kon echter niet verder van de waarheid zijn. Na de placemat goed onder de loep te hebben genomen besloten we voor het 4-gangen verrassingsmenu te gaan. En wat waren we blij verrast. De eerste gang bestond uit een heerlijke, rijke Iberico terrine met laagjes perzik, toefjes Iberico paté en verschillende fruit elementen. Een mooi gebalanceerd gerecht. De tweede gang was visstoofje met een kleine selectie aan hele smakelijke, verse en goed bereide vis in een vrij lichte bouillon. De derde gang bestond uit de meest malse ribeye. Perfect medium-rare gebakken met een heerlijk romige en hartige cantharellen jus met gebakken cantharellen en paddenstoelen. Onze favoriet! Hierbij werden als bijgerechten rabarbercompote, een komkommer/zuurkool salade en frieten geserveerd. Als vierde en laatste gang, maar zeker niet de minste kregen we een aardbeien dessert waar ik de naam niet meer van weet. Voornamelijk bestond dit uit verse aardbeien, merengue stukjes, cake, bavarois, ijs en een behoorlijk gezonde portie slagroom. In deze menu samenstelling misschien iets aan de zware kant als dessert, maar daar smaakte het niet minder om. Kortom: een erg smaakvol diner waarbij de nadruk ligt op de decadentie die je verwacht van een Frans restaurant, vriendelijk personeel en een gezellige setting. Je krijgt waar voor je geld en we zullen hier ongetwijfeld nog eens terug komen om de rest van de kaart te proberen.

Delen Delen
image
Michel Kroontje
11 April 2024

Bijna 30 jaar geleden onze eerste kennismaking met Pampus. Sinds die tijd regelmatig teruggekomen en altijd met een voldaan gevoel naar huis gegaan.

Delen Delen
image
MJV
27 January 2024

Ik vond het eten matig. Ik had de gestoomde oesters. Die waren lekker maar niet warm genoeg dat gold ook voor de kreeft. De vis ceviche was lekker.

Delen Delen
image
Bart Ledegang
21 April 2023

Met zeven collega's was er geen beter denkbare afsluiting dan een etentje in Bistro Pampus. We zaten boven aan de lange tafel met uitzicht over de gracht. Het menu is heel divers en met twee Fransen in de groep lag de lat best hoog. Gekozen werd voor de proeverij van diverse gerechten: aspergesoepje, rollade, vis. Alles even lekker en uitgebalanceerd. Het hoofdgerecht was Hammetje van Eend met sinaasappelsaus. Het smaakte voortreffelijk en het vlees was heerlijk gegaard. De collega's waren blij met hun Coq au vin en de Koningsvis. Aan het eind zuchtten de Franse collega's dat het heel goed eten is in Nederland.... We komen zeker nog eens terug!

Delen Delen