Restaurant Renilde reviews

Museumpark 24, 3015 CX Rotterdam, Nederland
image
4.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

40.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

0.00%
Over Restaurant Renilde

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 11:00–17:00
  • Woensdag: 11:00–17:00
  • Donderdag: 11:00–17:00, 18:15–23:00
  • Vrijdag: 11:00–17:00, 18:15–23:00
  • Zaterdag: 11:00–17:00, 18:15–23:00
  • Zondag: 11:00–17:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant Renilde in Rotterdam

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant Renilde

image
Annemiek Baljon
6 September 2024

We hadden iets te vieren en hebben voor Renilde gekozen. Werd een topavond. We hebben heerlijk gegeten; prachtige, creatieve gerechten met zorg en liefde klaargemaakt. Gekozen voor een passend (half) wijnarrangement met verrassende (natuur)wijnen. Verder heerlijk brood met lekkere huisgemaakte boter en fijne olijfolie. Alles opgediend in een rustig tempo. De bediening was helemaal top: vriendelijk en informeel. Geen moment hoeven rond te kijken om de aandacht van de bediening te trekken. Kortom, een dikke aanrader. En, na afloop is het natuurlijk fijn om je stad 'by night' nog even vanaf het dak van het Depot te bekijken. Ook mooi meegenomen: bij de uitgang nog even genieten van het kleurrijke lichtspel van Pippilotti Rist.

Delen Delen
image
Ellen Hoogers
12 August 2024

Restaurant Renilde in 1 zin: Een hele bijzondere diner ervaring, die ik iedereen aanraad. In het depot van Boijmans van Beuningen zit dit prachtige restaurant. Bij binnenkomst in het depot ga je in de lift waarin je een inkijkje krijgt in het depot. Bovenaan zit het restaurant wat een leuke uitstraling heeft. Wij gingen voor het renilde diner. Je weet niet wat je krijgt voorgeschoteld, dat is elke keer weer een verrassing. Elke gang was het weer een smaaksensatie, met een bijpassende wijn. Helaas was niet alles naar onze smaak, maar dat is natuurlijk geheel persoonlijk!

Delen Delen
image
Toine van den Tillaart
21 July 2024

Prachtige locatie bovenop het depot. Je waant je even in een ander gedeelte van de stad! Restaurant ziet er gezellig uit en grappig ingedeeld. Bediening loopt in eigen kleding, wat mij stoort omdat je geen onderscheid kan maken wie wat is. We hebben 6 gangen menu genomen. Eerste 3 gangen waren perfect, het hoofdgerecht viel ons tegen, de kaas gang was ook niet bijzonder. Dessert was daarentegen wel prima. We hadden 1 gast die geen vlees wenste, hij heeft alleen maar vega gekregen. Kom op chefkok, er is met op deze wereld te verkrijgen voor geen vlees eters! Ga ik hier nog een keer terug komen? Ik denk het niet. Mooi voor 1x .

Delen Delen
image
Paul de Swart
8 June 2024

Tsjaaaa. Een trendy restaurant op het dak met groen en bomen. Ziet er prima uit. Maar daarna. Bediening door bijna robotachtige personen. Koel. Kil. Geen lachje of praatje. Eerste gangen met bijpassende wijn zijn lekker. Kaas (drie stukjes) en zoet (bevroren meloen bolletjes op yoghurt) maken geen indruk. Voor mij geen restaurant om terug te komen.

Delen Delen
image
David Jansen
29 May 2024

Waanzinnig toffe plek met veel glas en uitzicht over Rotterdam. Gerechten zijn allemaal zo mooi, bijzonder, verrassend en heerlijk. Schilderijtjes zijn het. Ongekende klasse. Ook de bediening is geweldig. Je wordt in de watten gelegd, hebben afstand maar letten goed op je behoefte. Sympathiek zijn ze. Nog beter zou het zijn als ze geen natuurwijnen zouden schenken. Interessante keuze hoor en ook echt goede wijn maar het animale karakter in dit soort wijnen maakt het minder clean. Ik denk dat de gerechten nog beter uitkomen met wijnen met reguliere gisting.

Delen Delen