Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van La Cantina


chris vd boom
25 August 2024Ik heb vandaag anti pasta afgehaald. Normaal nooit kritisch maar dit was echt niet wat ik had verwacht , al moet ik zeggen dat antipasta ook geen afhaalgerecht is . 3 kleine stukjes bruchetta, plakje mortadella , plakje salami en i klein plakje parmaham , en ander heel taai vleesgerecht met pesto . Warme gerechten tas dichtgeknoopt , dan gaat t zweten , Prijs kwaliteit hoeveelheid niet wat ik had verwacht. Personeel vriendelijk ,verder mooie zaak . Complimenten

Henri van der Meulen
20 July 2024We hebben in korte tijd dit restaurant twee keer bezocht en dat zal zeker nog vaker gaan gebeuren. Het anti pasti voorgerecht is een aanrader die met een grote plank op blokjes op tafel wordt geserveerd. Een verscheidenheid aan pastagerechten en altijd dagspecialiteiten

Aart van der Haagen
26 May 2024Wat een fijne ervaring! Als deelnemers aan een oldtimerrally arriveerden wij door technisch oponthoud anderhalf uur later dan de rest, die al aan het toetje zat. De keuken ging echter met liefde en plezier nog de centraal geserveerde driegangenmaaltijd voor ons bereiden en die stond binnen mum op tijd op tafel. Alles met een glimlach en er verschenen verrukkelijke gerechten (bestel vooral die bavette!) voor onze neus. Toen we vervolgens nog een extra kaasplankje bestelden kregen we te horen: 'Die hoeven jullie niet af te rekenen, want jullie hebben wat minder gedronken dan de rest.' Dat is, zoals de Engelsen het noemen, customer delight. De verwachtingen van de klant overtreffen. Wij komen hier graag nog eens terug en bevelen La Cantina warm aan!

Bert Spitters
2 July 2023In het kader van een “inburgering” eindelijk eens bij La Cantina gaan eten. Het is voor ons het laatste restaurant van het plein. We zouden het rustig aan doen: een antipasta en een secundo. De bruschetta eenvoudig en fijn gekruid. Een aanrader. Een onverwacht part pizzabrood toegevoegd, verfijnd gebakken, een feestje voor de smaakpapillen. Tot slot twee pizza’s. Dunne pizza’s. Daarover konden we over onze bevindingen uitstekend communiceren. Menig restaurant kan er een voorbeeld aan nemen. Ze smaakten overigens van goed tot best. De waardering komt in de zakt tot uiting in de klandizie. La Cantina zat vol. We hoorden menig “recividist.” Dat gaat voor ons ook zeker gelden. Onze complimenten voor het nastreven van kwaliteit in eten, klantvriendelijkheid en beleving.