Restaurant Basaal reviews

Dunne Bierkade 3, 2512 BC Den Haag, Nederland
image
4.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

0.00%
Over Restaurant Basaal

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 17:30–23:00
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: Gesloten
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 17:30–00:00
  • Zaterdag: 17:30–00:00
  • Zondag: 12:00–22:30
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant Basaal in Den Haag

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant Basaal

image
Nicole Bakker
12 June 2024

Op zondagavond spontaan hier terecht gekomen. Heerlijk eten en perfect witte wijn advies! Dankjewel 👍

Delen Delen
image
Sam Dorstijn
8 April 2024

Ik heb er ondertussen 3 keer gegeten. Elke keer was het eten geweldig en verassend. Hele mooie smaken en gerechten. De service is fijn en het wijnadvies, evenals de kaart, ook. Het is elke keer genieten en ik kijk er altijd naar uit!

Delen Delen
image
Derk-Jan Pape
6 April 2024

Enorm leuk tentje in een gezellige wijk van Den Haag. De sauzen zijn van top kwaliteit, no-nonsense bediening en gevarieerd publiek en zeer vriendelijk geprijsd voor de hoge kwaliteit van de gerechten.

Delen Delen
image
Bas Cooijmans
29 September 2023

Na verschillende aanbevelingen zijn we hier eens gaan eten, met goede verwachtingen. Helaas kwamen deze niet helemaal uit. We kozen voor alle voorgerechten. De terrine was aan de droge kant en miste wat diepgang. De bieten met geitenkaas, vijgen en radicchio sloeg de plank compleet mis: het was een paarse hoop op een bord, waarbij de bittere smaak van de radicchio veel te veel overheerste en bovendien nog een bijna verbrande smaak had. Aan de andere kant waren de mosselen met miso wel erg smaakvol, en het tartaar met gerookte haringmayonaise was aangenaam, maar niet bijzonder. De hoofdgerechten waren eveneens weinig verbluffend. De runderwang was saai en van matige kwaliteit, evenals de ricotta dumplings. Het is niet dat het slecht eten was, maar voor de flinke prijzen (€24,50 voor een klein bordje - €16,50 voor de voorgerechten) en kleine porties die geboden werden, was de prijs-kwaliteitverhouding totaal niet in evenwicht. Voor de wijnen gold hetzelfde. De eerste witte wijn - die sowieso veel te koud geserveerd werd - had echt geen €36 mogen kosten en deed onder voor menig supermarktwijn. Tussen de (volle) rode wijnen was er sowieso weinig keuze onder de €50 per fles, waarna we besloten voor een witte Rioja te gaan die wel erg goed was. Tel bij deze ervaring op dat de bediening verschillende fouten maakte, onze billen aardig stijf werden van de houten schoolstoeltjes zonder kussens en er tot drie keer toe werd gepusht om het aardappelbrood te bestellen. Kortom, geen slecht restaurant, maar de prijzen zijn naar onze mening te hoog voor de matige kwaliteit die er geboden werd. Daar kun je veel beter voor uit eten, op plekken waar je verrast wordt door smaakcombinaties en kwaliteit.

Delen Delen
image
Dave Hermans
16 August 2023

Heerlijke avond gehad aan het water. Super leuke plek en fijn dat we op de zomerse zondagnamiddag al op tijd konden genieten van het lekkere eten. Vriendelijke en kundige bediening en gerechten om je vingers bij af te likken. Als we weer in de buurt zijn komen we zéker terug! p.s. De dumplings mag je écht niet missen. VERUKKELIJK!

Delen Delen