Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Green Egg Restaurant

Michael Lindeloo
29 May 2024Ik bestelde de entrecôte, werd netjes gevraagd hoe ik het vlees gegaard wilde hebben: medium rare. Toen ik het op m'n bord kreeg was de garing helemaal niet medium rare maar meer medium well! Heb het teruggestuurd en vervolgens krijg ik het gelijk terug met de opmerking "volgens de kok is dit medium rare", beetje rare gang van zaken. Op foto duidelijk te zien dat vlees te ver is doorgebakken. Klant blijkbaar geen koning hier, jammer!


Winston Zitter
12 April 2024Gezellig aangekleed, stevige goede stoelen. Wij waren met 4 mensen en hebben daardoor best wat van de kaart kunnen proeven. Vooraf hadden we de chorizo salade, carpaccio en nachos. De eerste 2 waren wel lekker, de nachos zou ik zelf niet nog een keer bestellen voor het eerst in mijn leven heb ik de guacamole laten staan... Als hoofdgerecht hadden we kip, code du porc en zalm al het vlees was lekker maar de groente/garnering en de sauzen paste niet helemaal goed bij elkaar. Ook mag de groente net wat meer gaar zijn. Als dessert was er lavacake met ijs en cheesecake beide erg smaakvol. Voor een restaurant wat een sterk merk gebuikt als naam had ik hier persoonlijk net wat meer van verwacht.

Perry van der Meijden
18 March 2024Het komt in eerste instantie niet zo trendy over als nabijgelegen zaken, maar het is echt de moeite waard. Leuke zaak, netjes aangekleed. Je proeft dat het eten vers bereid is op een Green Egg en niet alleen het vlees, maar ook de vis en groenten. Personeel heel vriendelijk en de prijzen zijn ook gewoon goed; voor herhaling vatbaar dus zeker een aanrader!

H. Winkels
1 January 2024Het restaurant is prachtig en zeer sfeervol ingericht. Erg netjes en chique. Voelt goed aan! Vrij bijzonder is de inrichting wel, want voor een 'Green Egg Restaurant' verwacht ik wel wat meer dan de kleinste versie niet werken in het raamkozijn. Eerder een grote open keuken van waaruit je de geuren kunt ruiken, het vlees hoort sudderen etc.. A fijn, prachtig gedecoreerd! Personeel is super vriendelijk, maar wel een paar tips; doe allemaal een ondershirt aan en doe deze in de broek. Een van de bediendes had een shirt half in zijn broek en zijn onderbroek half zichtbaar, niet heel smakelijk... Ook een telefoon en sleutels in de broekzakken, best slordig voor zo'n chique tent. Qua wijnen mooi assortiment! Ruime keuze voor bij de gerechten, maar ook hier, jammer dat er zo weinig kennis is vanuit het personeel. Allereerst het inschenken; het glas wordt gewoon volgegooid (royale portie dat dan weer wel) zonder te laten voorproeven, fles te laten zien etc.. Serveerder kon me anders dan land van herkomst niets vertellen waarom die wijn aangeraden werd bij het gerecht etc.. Jammer! Dan nu het eten; voor mij smaakvol, voor mijn medetafelgasten aanzienlijk minder. Een carpaccio welke op een warm bord wordt geserveerd? Ietwat bevroren van binnen en moeilijk doorheen te snijden, terwijl verse carpaccio zo uit elkaar hoort te brokkelen. Heel vreemd dat je je bestek van voorgerecht moet bewaren en moet gebruiken bij je hoofdgerecht. Voor vlees wens ik een apart echt vleesmes... Hoofdgerecht vonden we allen zeer, zeer smaakvol. Je proeft de barbecue smaak in het eten. Erg lekker! Jammer alleen dat er onder groentes vijf verdwaalde boontjes, een stronkje bloemkool en een zwam verstaan worden. Zeer matige portie groente, ga je echt moeten bijbestellen. Koffie naderhand zeer smaakvol! Al met al hoge verwachtingen, maar toch best een tegenvaller! Eerste stap naar verbetering is het gelijktrekken van alle gerechten in smaak en bereiding en daarna het bijbrengen van etiquette aan het personeel. Wat ons betreft komen we hier nos eens terug, maar waren de verwachtingen op basis van reviews hoger!